Labyrinth, ανακοινώθηκε επίσημα το νέο game της Annapurna

7


Η Annapurna Interactive ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο in-house παιχνίδι της, το οποίο ονομάζεται Blade Runner 2033: Labyrinth και η υπόθεση του αποτελεί sequel της original ταινίας του Ridley Scott του 1982, επομένως, τοποθετείται χρονικά ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ταινία Blade Runner 2049 (κυκλοφόρησε το 2017).

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο πλαίσιο της εκδήλωσης Annapurna Interactive Showcase, απ’ όπου προέκυψαν και άλλες σημαντικές ειδήσεις που θα δούμε αργότερα, αλλά σίγουρα η ανακοίνωση του Blade Runner 2033: Labyrinth είναι η σημαντικότερη. Από το σύντομο cinematic trailer καταλαβαίνουμε πως θα αναλάβουμε τον ρόλο ενός μυστηριώδους ανώνυμου Blade Runner που σαρώνει μια περιοχή γνωστή ως «η γη των νεκρών». Το ερώτημα που τίθεται είναι «με τι ασχολείται ένας Blade Runner τώρα που δεν υπάρχουν άλλοι Replicants για να κυνηγήσει;».

Για την ώρα αυτά έχουν γίνει γνωστά, όπως και ότι θα κυκλοφορήσει για PC και παιχνιδοκονσόλες, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα. Θα περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Blade Runner 2033: Labyrinth μέσα στις επόμενες εβδομάδες (π.χ. στην Gamescom 2023 τον Αύγουστο).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή