Legends, κυκλοφορεί ως αυτόνομο game στις 3 Σεπτεμβρίου 2021

8


Η Sucker Punch βλέπει το multiplayer add-on του Ghost of Tsushima να τα πηγαίνει εξαιρετικά και γι’ αυτό αποφάσισε να το κυκλοφορήσει ως εντελώς αυτόνομο game από τις 3 Σεπτεμβρίου 2021. Αυτό σημαίνει ότι μόλις δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του Ghost of Tsushima Director’s Cut, θα βγάλει στο ράφι και το Ghost of Tsushima: Legends σε τιμή €19.99.

Με αφορμή το αυτόνομο λανσάρισμα του Legends, η εταιρεία υποσχέθηκε την προσθήκη νέου υλικού και διακοσμητικών στοιχείων. Συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το νέο Survival mode με μικρότερη διάρκεια, ενώ κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε καινούργιες παραλλαγές στο Survival Nightmare challenge.

Επιπλέον, το αυτόνομο Ghost of Tsushima: Legends θα περιλαμβάνει και το νέο Rivals mode, όπου θα μάχονται δύο ομάδες των δύο παικτών εναντίον των ορδών που θα έρχονται απέναντι τους. Στόχος να βγάλουν από τη μέση όσο το δυνατόν περισσότερους εχθρούς και να επιβιώσουν για περισσότερη ώρα σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα. Θα υπάρχει η δυνατότητα να ξοδέψεις Magatama (το νόμισμα του παιχνιδιού) για διάφορα εξτραδάκια που δίνουν έξτρα δυνάμεις για να τα βγάλεις πέρα μέχρι την τελική μάχη.

Τέλος, η Sucker Punch προσθέτει το νέο σύστημα Gear Mastery που επεκτείνει την πρόοδο πέρα από το όριο του level 110. Όσοι gamers έχουν φτάσει στο 110 μπορούν να περάσουν στα Mastery Challenges για να αναβαθμίσουν το Ki μέχρι το level 120. Τα Mastery Challenges ξεκλειδώνουν νέες ικανότητες και τεχνικές για κάθε κλάση, και όταν οι gamers τα ολοκληρώσουν πλήρως μπορούν να προσθέσουν ένα δεύτερο perk στο φορτίο τους.

Το νέο Rivals mode και το έξτρα περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για όσους έχουν αγορασμένη ήδη την standard έκδοση του Ghost of Tsushima και προφανώς για όσους αγοράσουν την Director’s Cut. Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2021 θα έρχονται κάθε εβδομάδα αναβαθμίσεις με νέο χάρτη για το Rivals mode, νέο χάρτη για το Survival mode, αλλά και νέα έκδοση του Trials of Iyo με μεγαλύτερη δυσκολία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή