LG UltraWide WK650-W: Νέα οθόνη 34” αναλογίας 21:9 για απαιτητικό gameplay

17


[Δ.Τ.]

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο 34 ιντσών LG 21:9 UltraWide WK650-W monitor που διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την παραγωγή και επεξεργασία περιεχομένου αλλά και επιδόσεις και λειτουργίες για απαιτητικό gaming. Το 34 ιντσών monitor αναλογίας 21:9 απευθύνεται σε χρήστες που αποζητούν ένα monitor που να καλύπτει ταυτόχρονα τις ανάγκες δουλειάς, διασκέδασης και gaming.

Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως ανάλυση 2560 x 1080 (UltraWide Full HD) και χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, η οθόνη 34WK650-W προσφέρει απόδοση χρωμάτων εξαιρετικής ακρίβειας και απίστευτο ρεαλισμό. Η εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή χάρη στο συνδυασμό του IPS LED display και το υψηλό δυναμικό εύρος HDR10 παρέχοντας ενισχυμένα επίπεδα φωτεινότητας και ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο στις τρεις πλευρές της οθόνης προσφέρει οπτική εμπειρία σχεδόν χωρίς περιθώρια, χωρίς απόσπαση από την ακριβή εικόνα. Ο κομψός σχεδιασμός της νέας κυρτής οθόνης ενισχύεται από την εργονομική βάση ArcLine και την ομαλή καμπύλη της που παρέχει σταθερότητα, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση. Μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία, ενώ διαθέτει ρυθμίσεις ύψους και κλίσης για να προσαρμοστεί ανάλογα.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία AMD FreeSync, οι gamers μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών χωρίς απώλεια στα καρέ και χωρίς αλλοιώσεις ή τρεμούλιασμα της οθόνης φαινόμενα που προκαλούνται από τη διαφορά μεταξύ του ρυθμού των καρέ της κάρτες γραφικών και του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης.

Mε τη λειτουργία Crosshair, που τοποθετεί το σημείο ‘βολής’ στο κέντρο για να αυξήσει την ακρίβεια, το νέο monitor της LG είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον gaming εξοπλισμό τους. Επιπλέον, η λειτουργία Black Stabilizer δίνει στους παίκτες πλήρη ορατότητα ανιχνεύοντας και φωτίζοντας αυτόματα τα πολύ σκοτεινά σημεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

H οθόνη προσφέρει και την επιλογή Game Mode, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των λειτουργιών Gamer, FPS και RTS και να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού που παίζει.



Πηγή