Live: Η παρουσίαση των νέων iPhone 11 από την Apple | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

6


Η μεγάλη ώρα για τους φίλους της Apple έφτασε! To iPhone 11 παρουσιάζεται σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας, η οποία θα γίνει livestream μέσω Youtube.

Ο Τιμ Κουκ θα ανέβει στη σκηνή του αμφιθεάτρου Steve Jobs Theater στην εκδήλωση «By innovation only» και θα παρουσιάσει τη νέα ναυαρχίδα της Apple. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα παρουσιαστούν τρία νέα iPhone και όπως μεταδίδει το MacRumors θα ονομαστεί iPhone 11 Pro και 11 Pro Max. Το χαρακτηριστικό «Pro» δίνεται από την Apple, κατά παράδοση, σε όλα τα κορυφαία προϊόντα της. Αλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως στο νέο smartphone θα δοθεί το όνομα 11 Max.

Δείτε live την παρουσίαση των νέων iPhone

Apple Arcade

O Τιμ Κουκ παρουσίασε πρώτα το Apple Arcade, το οποίο θα περιλαμβάνει 100+ κορυφαία παιχνίδια επιλεγμένα από την Apple και ανάμεσα τους θα υπάρχουν αρκετές αποκλειστικότητες. Το σχέδιο είναι να πληρώνεις μια μηνιαία συνδρομή 4,99 δολαρίων για να μπορείς να παίζεις αυτούς τους τίτλους σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Το Apple Arcade αναμένεται να λανσαριστεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Εταιρείες όπως η Konami και η Capcom θα συμμετέχουν στο Apple Arcade

Apple TV+

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα για το Apple TV+. H Apple ετοιμάζεται να κάνει αυτό το φθινόπωρο δυναμικό ντεμπούτο στον ψυχαγωγικό τομέα, με προϋπολογισμό 6 δισ. δολαρίων, για την παραγωγή πρωτότυπων παραγωγών που θα πρέπει να είναι αντάξιες των επιτυχιών των Netflix, HBO και Amazon.

Οι πρώτες σειρές θα κάνουν πρεμιέρα την 1η Νοέμβρη, ενώ η μηνιαία συνδρομή θα είναι μόλις 4,99 δολάρια τον μήνα.

Ipad 7ης γενιάς με 10,2 ιντσών οθόνη

H Apple παρουσίασε και τον διάδοχο του Ipad των 9,7 ιντσών…





Πηγή