Lumia 535, η Microsoft επιβεβαιώνει τα προβλήματα με την οθόνη αφής

60
Lumia 535, η Microsoft επιβεβαιώνει τα προβλήματα με την οθόνη αφής

Το Microsoft Lumia 535 είναι το πρώτο της εταιρίας που δεν κουβαλά το όνομα της Nokia στην πίσω πλευρά και δέχτηκε αρκετά καλές κριτικές λόγω της πολύ οικονομικής τιμής του η οποία δεν ανεβαίνει πολύ για την dual-SIM έκδοση. Ωστόσο πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν προβλήματα με το touch της οθόνης του Microsoft Lumia 535.

Δύο πολύ συχνά προβλήματα είναι η μη σωστή λειτουργία του multi-touch detection και η χαμηλή ευαισθησία αφής που έχει ως αποτέλεσμα είτε να μην μπορεί να εντοπίσει το δάχτυλο είτε να αντιλαμβάνεται λάθος σημείο.

Η Microsoft φαίνεται να είναι ενήμερη για το πρόβλημα και ετοιμάζεται να το διορθώσει. Σύμφωνα με την εταιρεία το πρόβλημα έγκειται στο ότι η ευαισθησία αφής στο Lumia 535 είναι πιο υψηλή απ ότι πρέπει και γι αυτό παρουσιάζεται η μη κανονική λειτουργία. Η Microsoft θα το διορθώσει μέσω μικρού software update over the air.

Μέχρι να έρθει η αναβάθμιση πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι η κατάσταση βελτιώνεται αν το Screen Magnifier βρίσκεται στο off, αυτό γίνεται από: Settings -> Ease of Access.