macOS Sonoma 14.4, watchOS 10.4 και tvOS 17.4 διαθέσιμα από σήμερα

0


Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα τα macOS Sonoma 14.4, tvOS 17.4 και watchOS 10.4, για τα συμβατά Mac, Apple TV και Apple Watch, με όλες τις νέες εκδόσεις να αποτελούν μικρά updates από πλευράς νέων χαρακτηριστικών, καθώς επικεντρώνονται κυρίως στην επιδιόρθωση μικροπροβλημάτων και θεμάτων ασφαλείας.

watchOS 10.4 – Τι νέο φέρνει

Το watchOS 10.4 προσθέτει υποστήριξη για νέους χαρακτήρες emoji που προστέθηκαν και στο iPhone με την έλευση του iOS 17.4. Υπάρχει επίσης μια Ρύθμιση για την απενεργοποίηση της δυνατότητας Double Tap στο Apple Watch κατά τη χρήση του Vision Pro και μια επιλογή για double tap για την εμφάνιση μιας εκτεταμένης ειδοποίησης. Η Apple συμπεριέλαβε επίσης μια διόρθωση για ένα σφάλμα αγγίγματος-φάντασμα στην οθόνη, ένα πρόβλημα που επηρέαζε τα Apple Watch Series 9 και Ultra 2, αλλά και επιδιόρθωση ενός προβλήματος που εμπόδιζε τον συγχρονισμό επαφών στο Apple Watch για ορισμένους χρήστες.

macOS Sonoma 14.4 – Τι νέο φέρνει

Με το macOS Sonoma 14.4, η Apple εισάγει νέους χαρακτήρες emoji και προσθέτει υποστήριξη για την ανάγνωση του κειμένου των Podcast επεισοδίων στο σύνολό του με υποστήριξη αναζήτησης. Υπάρχουν νέες λειτουργίες για τα Business Updates στα Μηνύματα, μαζί με ένα διακόπτη εναλλαγής για την εμφάνιση μόνο εικονιδίων για ιστοσελίδες στο Safari Favorites Bar.



Πηγή