Maestro: Στη δεκάδα με τις top σειρές του Netflix παγκοσμίως -«Τρομερή σειρά», αποθέωση στο Twitter

10


Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι εδώ και λίγες ημέρες διαθέσιμο στο παγκόσμιο κοινό μέσω του Netflix, με την ελληνική σειρά να κερδίζει τις εντυπώσεις στην πρώτη επαφή της με ξένο κοινό.

Συγκεκριμένα, το «Maestro in Blue» εισήχθη στον παγκόσμιο κατάλογο της συνδρομητικής πλατφόρμας στις 17 Μαρτίου, και μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να μπει στη δεκάδα με τις top σειρές του Netflix παγκοσμίως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol, η ελληνική σειρά κατατάχθηκε 8η ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας παγκοσμίως.

Οι θεατές έχουν πλημμυρίσει με σχόλια το Twitter, αποθεώνοντας την ελληνική σειρά τόσο για την πλοκή, όσο και το σενάριό της, τις ερμηνείες και τη μουσική της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, αρκετοί είναι και εκείνοι που, εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά της Ελλάδας, εκδηλώνουν την επιθυμία τους να… μεταναστεύσουν σε κάποιο ελληνικό νησί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Maestro: Πώς προβάλλεται στο εξωτερικό

Υπενθυμίζεται ότι, σε παλιότερη ανάρτησή του στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο με αποσπάσματα από τη σειρά, μεταγλωττισμένα σε διάφορες γλώσσες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος είχε εξηγήσει πως στις χώρες του εξωτερικού θα υπάρχει και η δυνατότητα οι θεατές να παρακολουθήσουν τη σειρά στα ελληνικά, με υπότιτλους στη γλώσσα που επιθυμούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή