MasterChef 4: Ενας νικητής πίσω στο παιχνίδι -«Σαν να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια άθλια πουκάμισα» | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

9


Καινούρια εβδομάδα ξεκινά και το MasterChef 4 μπαίνει σε κανονική ροή, με τις γνωστές και αγαπημένες δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Στην πρώτη, πρώτη αυτή δοκιμασία από τις κουζίνες του MasterChef 4, οι νέοι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν κουράγιο από έναν νικητή. Ο Μανώλης Σαρρής, ο μεγάλος νικητής του MasterChef 3 μπαίνει ξανά στις κουζίνες του διαγωνισμού, παίρνοντας αυτή τη φορά θέση πλάι στους κριτές.

Βίντεο: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρολάρει τον Μανώλη στο MasterChef 4

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται μαζί με παίκτες και κριτές τον περσινό νικητή του διαγωνισμού, στην πρώτη επίσημη μαγειρική δοκιμασία για το MasterChef 4. Τα χειροκροτήματα όμως διακόπτει κάπως απότομα το σατιρικό σχόλιο του κριτή του MasterChef για τον Μανωλη Σαρρή: «Σα να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια άθλια πουκάμισα».

Η τριπλή έκπληξη του Mystery Box στο MasterChef 4

Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου για να μπουν αισίως στο σπίτι του MasterChef 4, οι 23 παίκτες έρχονται σήμερα να διαγωνιστούν στο πρώτο Mystery Box και να ολοκληρώσουν την ημέρα τους με ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας.

Το πρώτο Mystery Box πάντα διεγείρει την ανυπομονησία αλλά και τη φαντασία των διαγωνιζομένων στο MasterChef 4. Με ένα κουτί Ματριόσκα ή κοινώς γνωστή Μπάμπουσκα, οι 23 του διαγωνισμού θα μαγειρέψουν με δική τους και μόνο ευθύνη επιλογής.

Τα πράγματα όμως έρχονται να δυσκολέψουν για το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας. Η επιλογή από τον νικητή του πρώτου Mystery Box του φετινού διαγωνισμού, για το ποιος θα μαγειρέψει ποια από τις 3 εκδοχές ενός παραδοσιακού πιάτου, έρχεται να ξεκαθαρίσει το μαγειρικό τοπίο για τους 3 Μέντορες του MasterChef 4.

Το «χρυσό πλεονέκτημα» στο MasterChef 4

Επίσης, ο νικητής του Mystery Box του MasterChef 4 κερδίζει το προνόμιο να παρακολουθήσει την επόμενη διαδικασία από τον εξώστη. Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας είναι εκείνος που θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef. Το «χρυσό πλεονέκτημα» που οι φαν της εκπομπής αναμένουν με αγωνία να μάθουν σε τι μπορεί να μεταφράζεται.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο. Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef 4





Πηγή