Microsoft Office με μόλις €15.05 ανά υπολογιστή

1


Όταν μιλάμε για σουίτα παραγωγικότητας Office, το Microsoft Office είναι η κορυφαία λύση. Αν και υπάρχουν αρκετές επιλογές με βάση τον προϋπολογισμό, όλες μπορούν να συνοψιστούν ως “υποκατάστατα του Office”. Επιπλέον, δεν είναι πολύ προσιτές. Τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα έχουν μετατραπεί σε συνδρομητικές υπηρεσίες, απαιτώντας ετήσια πληρωμή αντί για εφάπαξ πληρωμή. Ευτυχώς, η σουίτα Office από τη Microsoft διατίθεται για ισόβια χρήση. Αλλά το κόστος μπορεί να σας απασχολεί!

Αυτά είναι τα καλά νέα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, καθώς το Godeal24 τρέχει Super Sale για το λογισμικό, όπου μπορείτε να αποκτήσετε 100% γνήσιες και εφ’ όρου ζωής σουίτες Microsoft Office και Windows OS με τιμή στο πάτωμα! Το Office 2021 Professional με 25,25€ θα γίνει εύκολα δικό σας! Εξοπλίστε τις συσκευές σας με premium λογισμικό της Microsoft χωρίς να χαλάσετε τον προϋπολογισμό σας! Αν το budget σας δεν επαρκεί για την αγορά του Office 2021, σκεφτείτε το Office 2019 Pro στα 19.99€. Για να μοιραστείτε τα ψηφιακά κλειδιά με τους φίλους σας, ένα πακέτο κλειδιών μπορεί να είναι η επιλογή σας. Το κλειδί Office 2021 Pro για 5 υπολογιστές κοστίζει μόλις 15,05€/PC και το κλειδί Office 2019 για 5 υπολογιστές κοστίζει 12,99€/PC.

Βιαστείτε, αυτές οι απίστευτες προσφορές δεν θα διαρκέσουν για πάντα! Επισκεφθείτε τώρα το Godeal24 για να επωφεληθείτε από αυτή την αποκλειστική προσφορά και να ζήσετε τη δύναμη του Office όπως ποτέ άλλοτε.

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

payment-3.jpg

Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue“.

payment-2.jpg

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Place Order“.

payment-1.jpg

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο “Choose Payment Methods“, όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

payment-4.jpg
payment.jpg

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com



Πηγή