Microsoft Office 2021 Pro Plus με μόλις €25 και Windows 10 Pro με €7.59

18


Το Microsoft Office είναι το πιο διαδεδομένο λογισμικό γραφείου στον κόσμο και όχι άδικα. Και αν δεν το χρησιμοποιείτε ακόμα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επωφεληθείτε από αυτή την ειδική προσφορά του καταστήματος Godeal24. Για το Office 2021 Pro απαιτούνται μόλις €25.61 μετά την έκπτωση και το πακέτο περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher και Access. Τόσο οι χρήστες Windows όσο και οι χρήστες Mac μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την ειδική προσφορά του Godeal24, που σας γλιτώνει πολλά χρήματα σε σύγκριση με την τιμή της Microsoft. Για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τους παλιούς υπολογιστές τους με το Windows 10, η προσφορά της γνήσιας άδειας χρήσης στα €7.59 είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Μπορείτε, επίσης, να αναβαθμίσετε δωρεάν σε Windows 11 Pro μόλις γίνει διαθέσιμο το update για τον υπολογιστή σας.

Το κατάστημα Godeal24 σας προσφέρει εγγυημένα 100% γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς αγοράζει τις σχετικές άδειες χρήσης από εταιρείες που δεν τα χρησιμοποιούν πλέον και τα μεταβιβάζει σε ιδιώτες. Η Godeal24 γνωρίζει πλήρως το “ιστορικό” κάθε άδειας χρήσης που πουλάει, ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς προβλήματα.

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue“.

payment-2.jpg

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Place Order“.

payment-1.jpg

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο “Choose Payment Methods“, όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

payment-4.jpg
payment.jpg

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή