Microsoft, παρουσιάζει νέο Lumia 11 Νοεμβρίου

21
Microsoft, παρουσιάζει νέο Lumia 11 Νοεμβρίου

Τον προηγούμενο μήνα, όταν η Microsoft ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον το brand της Nokia στα smartphones της τα οποία θα μετονομαστούν σε Microsoft Lumia, επεσήμανε ότι σύντομα θα δούμε νέα συσκευή. Όπως φαίνεται από το teaser της εταιρείας το σύντομα είναι πιο γρήγορα απ ότι περιμέναμε καθώς 11 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει νέα συσκευή.

Αν και η ανακοίνωση από το blog της Nokia δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες εκτός από μια φωτογραφία teaser και #MoreLumia, η οποία πέρασε από την κινέζικη TENAA για πιστοποίηση. Η συσκευή με κωδική ονομασία RM-1090 λέγεται ότι θα έρθει με 5 ιντσών οθόνη, 1.2GHz Snapdragon 200 chip, dual sim, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη, 5 Megapixel κάμερα και 1900mAh μπαταρία.

Στη σελίδα της Nokia στο Facebook υπάρχει το μότο «Big on experiences» και αυτό ίσως να σημαίνει ότι θα δούμε μια συσκευή η οποία επικεντρώνεται στην κάμερα, μπορεί να δούμε τον απόγονο του Nokia Lumia 1020. Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα παρουσιάσει η Microsoft, αλλά περιμένουμε να δούμε στις 11/11.

 

Πηγή: phonearena.com