Mid-year sale με εξαιρετικές προσφορές σε γνήσια κλειδιά Windows και Office

0


Το δημοφιλές κατάστημα Keysfan εξειδικεύεται στην πώληση γνήσιων αδειών χρήσης για λογισμικό της Microsoft, και όχι μόνο, και επιστρέφει με τις mid-year προσφορές του για να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα Windows 10 και Office 2021 χωρίς να αδειάσουν το πορτοφόλι τους. Το κατάστημα τονίζει πως κάθε άδεια χρήσης που πουλά είναι απολύτως νόμιμη και ελεγμένη, ενώ διευκρινίζει ότι ο χρήστης αποκτά πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μελλοντικά updates του λογισμικού που αγοράζει.

Σε αυτό το mid-year sale μπορούμε να βρούμε άδεια χρήσης του Microsoft Office 2021 Pro Plus με μόλις €25.25 και αν μάλιστα έχουμε φίλους ή άλλα μέλη της οικογένειας που το χρειάζονται, μπορούμε να αποκτήσουμε το πακέτο των 5 αδειών για να ρίξουμε το κόστος της κάθε μίας στα μόλις €13.65! Επίσης, όσοι ψάχνονται για Windows 10 Pro ή Windows 11 Pro, το κόστος της άδειας είναι στα €7.25 και €10.25 αντίστοιχα!

Το κατάστημα Keysfan εξειδικεύεται στις πωλήσεις γνήσιων αδειών χρήσης και λογισμικού εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας βαθμολογία 95% στην πλατφόρμα Trustpilot χάριν στην μεγάλη προσοχή που δίνει στις ανάγκες των πελατών. Το Keysfan παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7 για κάθε αγοραστή από την στιγμή της αγοράς μέχρι την εγκατάσταση του λογισμικού που έχει επιλέξει. Και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το κλειδί, το Keysfan προχωρά άμεσα στην αντικατάσταση του χωρίς καμία αναμονή.

Χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, θα βρεις στο Keysfan τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές:

Με το κουπόνι SKF50 λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Γιατί να επιλέξεις το Keysfan

Εξοικονόμηση χρημάτων: Μπορείς να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις Windows ή Office και να λαμβάνεις όλα τα επίσημα updates και patches από τη Microsoft με πολύ χαμηλό κόστος

Γνησιότητα προϊόντων: Το λογισμικό που επιλέγεις το κατεβάζεις απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες από το Keysfan για να το ενεργοποιήσεις. Τα κλειδιά είναι απολύτως γνήσια και νόμιμα, και μάλιστα το Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια.

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7: Το Keysfan μένει δίπλα στον πελάτη σε ό,τι χρειαστεί ο τελευταίος και με άμεση ανταπόκριση στο support @ keysfan.com

Αξιοπιστία: Το Keysfan έχει συνολική βαθμολογία 4.8 και 95% στο Trustpilot με περισσότερα από 700 πραγματικά reviews πελατών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή