Mothergunship και Train Sim World 2 διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

5


Διπλό το δώρο και αυτήν την εβδομάδα από το Epic Games Store, με το κατάστημα να μοιράζει σε όλους τους χρήστες εντελώς δωρεάν τα Mothergunship και Train Sim World 2 από σήμερα έως την επόμενη Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021.

Το Mothergunship αποτελεί δημιουργία των Grip Digital και Terrible Posture Games, και πρόκειται για ένα fps με τεράστια ποικιλία όπλων που μπορείς να διαμορφώσεις ανάλογα με τα γούστα σου. Συμπεριλαμβάνεται co-op mode, σε περίπτωση που θέλεις να αντιμετωπίσεις την εξωγήινη απειλή με κάποιον φίλο.

Από την άλλη, το Train Sim World 2 είναι ένα simulation game για όσους τη βρίσκουν με τα τραίνα. Η δεύτερη έκδοση του παιχνιδιού έρχεται με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες στη διαχείριση των δρομολογίων, πολλά εργαλεία διαμόρφωσης του στόλου και φυσικά απαιτεί μεγαλύτερη ακρίβεια και ευστοχία στις αποφάσεις που παίρνεις.

Mothergunship – [Epic Games Store Link]

Train Sim World 2 – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή