NBA 2K21: Απίστευτα τα γραφικά του βιντεοπαιχνιδιού στο PlayStation 5 [βίντεο] | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

10


Λίγες ημέρες έμειναν για την έλευση της νέας γενιάς κονσολών, και το ΝΒΑ 2Κ21 αποκάλυψε τα γραφικά που θα συναντήσει όποιος το αγοράσει στο PlayStation 5 ή το Xbox Series S.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το παιχνίδι για τις προηγούμενες κονσόλες έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο οι κριτικές που συγκέντρωσε δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς δεν διέφερε σε τίποτα με τα προηγούμενα και η τιμή του ανέρχεται στα 70 ευρώ. Ωστόσο, αυτό που έρχεται στη νέα γενιά κονσολών δεν το έχουμε ξαναδεί, καθώς τα γραφικά ρίχνουν σαγόνια.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μαζί με το ντεμπούτο των κονσολών. Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμο για τα Xbox Series X και Xbox Series S παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου. Ομοίως, για το PlayStation 5 στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που θα καταφθάσει δηλαδή και η κονσόλα.

Αναλυτικότερα, η next-gen έκδοση του NBA 2K21 θα έρθει με τις εξής βελτιώσεις και προσθήκες:

  • Τεράστιο άλμα στον τεχνικό τομέα με σύστημα φωτισμού επόμενης γενιάς, καλύτερα textures, physics, animations και άλλες βελτιώσεις.
  • Η κίνηση των παικτών έχει επανασχεδιαστεί, όπως επίσης και το αντίκτυπο των συγκρούσεών τους, κάνοντας χρήση νέων μηχανών για το collision και το animation εντός του παρκέ.
  • Ολόκληρη η αρένα ζωντανεύει και θα είναι πιο δραστήρια από ποτέ, με 150 μοναδικούς χαρακτήρες που έχουν δική τους AI και αντιδρούν απρόσκοπτα για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία.
  • Εκτεταμένο soundtrack με περισσότερα από 202 τραγούδια στο launch και περισσότερα να έχουν δρομολογηθεί για το μέλλον.





Πηγή