Nerf: Legends, το νέο fps με τα κλασικά όπλα

21


Η Mill Entertainment συνεχίζει να επενδύει επάνω σε δημοφιλή franchises που απασχολούν κυρίως τις μικρές ηλικίες, καθώς μετά το Nickelodeon All-Star Brawl (κάτι σαν το Super Smash Bros. με χαρακτήρες από τις σειρές του δικτύου) προχωρά στην ανακοίνωση του Nerf: Legends.

Πρόκειται για ένα FPS όπου χρησιμοποιείς τα ομώνυμα όπλα – παιχνίδια των σειρών Mega, Ultra και Elite της Nerf, απλά αντί για μπαλάκια και βελάκια αφρού τα βλέπουμε να εκτοξεύουν δέσμες laser και φλεγόμενα βέλη που μπορούν να αναβαθμιστούν με διάφορα power-ups και perks. Φυσικά, δεν λείπουν οι επιλογές διακόσμησης των χαρακτήρων και των όπλων.

Στο Nerf: Legends υπάρχει single-player campaign με τον gamer να αντιμετωπίζει τα εχθρικά ρομπότ σε 19 επίπεδα (από ζούγκλα μέχρι οχυρό στο Διάστημα), ενώ στο multiplayer μπορούν να στηθούν μάχες 4v4 ή arena έως 8 παικτών. Υποστηρίζεται cross-play μεταξύ PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και Windows PC.

Το Nerf: Legends θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή