Netflix: Έφτασε η «λυπητερή» -Τόσο θα κοστίζει ο διαμοιρασμός των κωδικών

8


Σε μια στρατηγική κίνηση, το Netflix επιχειρεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κοινής χρήσης κωδικών, ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας στην Αμερική πλέον θα χρεώνονται ένα συμβολικό τέλος 8 δολαρίων τον μήνα για τους θεατές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους εκτός σπιτιού. Όπως παρατηρείται και σε άλλες περιοχές, το πρόγραμμα Standard επιτρέπει την προσθήκη ενός επιπλέον ατόμου, ενώ το πρόγραμμα Premium επιτρέπει δύο επιπλέον χρήστες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από επιτυχημένες δοκιμές στη Λατινική Αμερική, το Netflix σταμάτησε την κοινή χρήση κωδικών στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία τον Φεβρουάριο. Οι συνδρομητές σε αυτές τις χώρες μπορούν ακόμα να απολαμβάνουν το Netflix εν κινήσει, με ορισμένες όμως προϋποθέσεις. Θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα όριο για το νοικοκυριό τους, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία προβολής τους θα παραμείνει αδιάλειπτη. Παρόλο που το Netflix δεν διαθέτει ακριβή δεδομένα τοποθεσίας του χρήστη, μπορεί να ζητήσει επαλήθευση της συσκευής αν εντοπιστεί εναλλακτική σύνδεση.

Netflix: Στα 8 ευρώ η επιπρόσθετη χρέωση

Αυτή η πρόσφατη εξέλιξη παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές στα τέλη συνδρομής για τους θεατές παγκοσμίως. Αναμένεται ότι οι χρήστες σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 8 ευρώ για κάθε χρήστη που παρακολουθεί εκτός του νοικοκυριού.

Υπολογίζεται ότι περίπου 100 εκατ. χρήστες απολαμβάνουν σήμερα το Netflix δωρεάν μέσω του διαμοιρασμού κωδικών. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εμπράκτως την υπηρεσία να αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή