New Horizons, ξεχωριστή εκδήλωση στις 15 Οκτωβρίου 2021

15


Η Nintendo ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ξεχωριστής εκδήλωσης για το Animal Crossing: New Horizons στις 15 Οκτωβρίου 2021, η οποία θα έχει διάρκεια 20 λεπτών για να μας αποκαλύψει όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο δημοφιλέστατο παιχνίδι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την εκτόξευση στους gamers τον πρώτο καιρό της πανδημίας, έχουν μειωθεί αισθητά τα events εντός του παιχνιδιού που ανανεώνουν το ενδιαφέρον των χρηστών και πέρα από τα αντικείμενα που προστίθενται εποχιακά, το New Horizons μοιάζει να έχει βαλτώσει.

Φέτος έχουν πραγματοποιηθεί τρία μεγάλα events (Festivale τον Ιανουάριο, May Day και National Museum Day τον Μάιο), όπως και ορισμένα crossovers. Η νέα μεγάλη αναβάθμιση στο Animal Crossing: New Horizons αναμένεται το Νοέμβριο και πιθανότατα θα δούμε την προσθήκη του πολυαναμενόμενου καφέ για να περνάς την ώρα σου συνομιλώντας με άλλους gamers.

Η εκδήλωση για το Animal Crossing: New Horizons θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 Ελλάδας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή