Nightmare of the Wolf, νέες πληροφορίες για το spin-off της σειράς

14


Με τις προσδοκίες για την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του The Witcher στο Netflix να παραμένουν υψηλές, οι λάτρεις έχουν ακόμα ένα λόγο να χαίρονται, καθώς ανακοινώθηκε μία επερχόμενη animated spin off σειρά με την προϊστορία του αγαπημένου Γητευτή.

Η αρχική σειρά The Witcher επικεντρωνόταν στον εκκεντρικό μισθοφόρο Geralt of Rivia (Henry Cavil), ωστόσο, στην επερχόμενη σειρά που θα τιτλοφορείται ως The Witcher: Nightmare of the Wolf θα αντικρίσουμε όλη την ιστορία του μέντορα – και πατέρα – του Geralt, Vesemir.

Σύμφωνα με τον Lauren Schmidt Hissrich, δημιουργό της σειράς, με το The Witcher: Nightmare of the Wolf οι fans θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα τον Geralt αλλά και το πώς ο κόσμος του κατέληξε σε αυτήν την τροπή μέσα από τη ματιά του Vesemir.

«Όταν συναντάμε τον Geralt στο The Witcher είναι ενήλικας, είναι 100 ετών και ζει μόνος του για πολύ καιρό. Αλλά δεν γίνεται να αναρωτιέσαι από πού έμαθε τα πράγματα που κάνει τακτικά και που πρόκειται να διδάξει την Ciri». Εκεί μπαίνει ο Vesemir. Ενώ θα εμφανιστεί και στη σεζόν 2 του The Witcher, η ιστορία του θα αποκαλυφθεί πλήρως στο Nightmare of the Wolf.

Σεναριογράφος του The Witcher: Nightmare of the Wolf εξακολουθεί να είναι ο Beau DeMayo ενώ ο Kwang Il Han (Avatar: The Last Airbender) θα σκηνοθετήσει τη σειρά.

Σημειώνεται ότι η animated σειρά The Witcher: Nightmare of the Wolf αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix εντός του 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή