Nova: Τώρα το internet «τρέχει» με 100 Mbps στην καλύτερη προσφορά της αγοράς! | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

15


Νova, o κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, δίνει τώρα τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν Internet που «τρέχει» με έως και 100 Mbps.

Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν υπερτετραπλάσιες ταχύτητες σε σχέση με τις απλές συνδέσεις internet. Για λίγες μόνο μέρες μια μοναδική προσφορά γνωριμίας από τη Nova: internet έως 100 Mbps και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά με κάθε νέα ενεργοποίηση, μόνο με 29,90 ευρώ τον μήνα.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί την καλύτερη λύση για όσους έχουν αυξημένες ανάγκες σε ό,τι αφορά στη χρήση του Internet, όπως ταυτόχρονη χρήση από πολλά μέλη της οικογένειας και από όλες τις συσκευές, uploading/downloading φωτογραφιών και video στα social media, video streaming, Web TV, HD Videos και υπηρεσίες, όπως το Nova On Demand.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα Nova, το www.nova.gr ή να καλέσουν στo τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Nova στο 13831.





Πηγή