O,τι μουσική κι αν ακούς, στο Public θα την βρεις με δώρο το ΦΠΑ | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

23


Για τρεις ημέρες η μουσική θα βρίσκεται στο προσκήνιο στο Public. Δεν έχει σημασία τι είδος σου αρέσει, στο Public σου κάνουμε δώρο το ΦΠΑ σε όλα τα CD και βινύλια. Πρόλαβέ τα!

Στο Public έχουν αποδείξει πολλές φορές πως αγαπάμε τη μουσική. Βινύλιο ή CD δεν έχει σημασία, στα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρεις το μεγαλύτερο δισκοπωλείο, με επιλογές από κάθε ρεπερτόριο και κάθε εποχή. Για το τριήμερο 17 με 19 Οκτωβρίου έχεις έναν ακόμα λόγο να επισκεφθείς το φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα του Public καθώς θα βρεις όλα τα CD και βινύλια με δώρο το ΦΠΑ.

Ξέρουμε τώρα ότι σε βάλαμε σε σκέψεις. Τι να αγοράσεις; CD ή βινύλιο; Ποιο άλμπουμ από αυτά που πάντα ήθελες να διαλέξεις; Η επιλογή είναι προσωπική υπόθεση, κάθε ένας έχει άλλες προτιμήσεις άλλωστε, αλλά δεν μπορούμε παρά να ξεχωρίσουμε και εμείς μερικούς από τους δικούς μας αγαπημένους δίσκους.
Ξεκινάμε από το «The Wall» που δεν θέλει πολλές εισαγωγές. Μιλάμε για έναν από τους εικονικότερους δίσκους της Rock και ίσως όλης της μουσικής. Το 11ο studio album των Pink Floyd αξίζει να βρίσκεται σε κάθε δισκοθήκη. Επιβάλλεται επίσης να τον ακούσεις από βινύλιο όπως είχε κυκλοφορήσει πρώτη φορά το 1979. Ίσως όχι τόσο εικονικός αλλά εξίσου σημαντικός είναι ο δίσκος «Nevermind» των Nirvana. Ο δίσκος αυτός είναι υπεύθυνος για την καθιέρωση της grunge στην σύγχρονη μουσική σκηνή με το «Smells Like Teen Spirit» να μετατρέπεται σε έναν από τους de facto ήχους των ‘90s.

Μιλώντας για μπάντες είναι αδύνατο να μην αναφερθούμε στους Beatles, το συγκρότημα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Το σύνολο μπορεί να έμεινε μαζί μόλις μία δεκαετία αλλά σε αυτό το διάστημα δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κατέκτησε τον πλανήτη. Οι τελευταίες ηχογραφήσεις της μπάντας στα θρυλικά Abbey Road Studios είχαν σαν αποτέλεσμα το ομώνυμο «Abbey Road», που θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους δίσκους στην ιστορία της μουσικής. Η Deluxe Edition του άλμπουμ, πέρα από το δίσκο βινυλίου, περιλαμβάνει και ένα φωτογραφικό ανθολόγιο της μπάντας.

Αφήνοντας πίσω τα μεγάλα άλμπουμ του παρελθόντος και ερχόμενοι στο σήμερα βλέπουμε πως η μουσική μπορεί να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο από όπου κι αν προέρχεται. Το κορεάτικο boy band BTS γνωρίζει διεθνή επιτυχία και ο τελευταίος τους δίσκος «Map Of The Soul: Persona» έγινε ο τρίτος δίσκος του συγκροτήματος που σε περίοδο μόλις ενός χρόνου κάνει ντεμπούτο στην πρώτη θέση του Billboard 200, επίτευγμα που έχει να συμβεί από τους Beatles!
Στην ελληνική μουσική σκηνή η κυκλοφορία που ξεχωρίζει για το 2019 είναι το «Ηλιοτρόπιο» της Άννας Βίσση. Η ελληνοκύπρια τραγουδίστρια επιστρέφει με νέο δίσκο μετά από τέσσερα χρόνια τον οποίο υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας. Από την πρώτη στιγμή, ο δίσκος σκαρφάλωσε στην κορυφή των εγχώριων chart.
Οι δικές μας επιλογές όμως μπορεί να μην ταιριάζουν σε εσένα. Κανένα πρόβλημα! Όπως είπαμε, στα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρεις όλα τα CD και τους δίσκους βινυλίου με δώρο το ΦΠΑ για το τριήμερο 17-19 Οκτωβρίου.





Πηγή