Origins, επίσημο το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς μετά από 20 χρόνια

19


Από το 2019 και την κυκλοφορία του Commandos 2 HD Remaster έχουμε να δούμε κάποια εξέλιξη στη δημοφιλή σειρά που έχει κερδίσει την καρδιά των gamers από την δεκαετία του ’90, ενώ αν μιλάμε για καινούργιο επεισόδιο θα χρειαστεί να γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω στο Commandos 3: Destination Berlin (σ.σ. στο ισομετρικό tactical based στυλ, καθώς κυκλοφόρησε το 2006 και το Commandos: Strike Force με στοιχεία fps).

Όλα αυτά λήγουν σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση του Commandos: Origins, το οποίο θα προσφέρει στους gamers το χαρακτηριστικό στυλ παιχνιδιού με περισσότερες από 10 αποστολές στημένες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και όλους τους γνώριμους χαρακτήρες με τις μοναδικές ικανότητες ο καθένας (Green Beret, Marine, Driver, Spy, Sniper, Sapper).

Το Commandos: Origins θα υποστηρίζει co-op δύο παικτών, τόσο online, όσο και τοπικό με split screen, και η ανάπτυξη γίνεται από την Claymore Game Studios. Να σημειώσουμε ότι τα δικαιώματα της σειράς έχουν περάσει στη κατοχή της Kalypso Media από το 2018, στο πλαίσιο της εξαγοράς διάφορων IPs της Pyro Studios.

Από τους πάγους της Αρκτικής έως της τεράστιες ερήμους της Αφρικής, και από τις δυτικές ακτές της Ευρώπης μέχρι το Ανατολικό Μέτωπο, είναι στο χέρι σας να οδηγήσετε τους commandos στην επιτυχημένη ολοκλήρωση αποστολών εξαιρετικά υψηλού ρίσκου.

Το Commandos: Origins θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 σε Windows PC (Steam, Epic Games Store), Xbox Series X/S και PS5. Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία, όμως, οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox/PC Game Pass θα έχουν πρόσβαση από την πρώτη ημέρα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή