Part 3, πρώτο επίσημο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix!

26


Δύο χρόνια πέρασαν από το φινάλε τις 2ης σεζόν του Lupin και η αλήθεια είναι ότι στους μήνες που ακολούθησαν δεν είχαμε ιδιαίτερη ενημέρωση για την τηλεοπτική σειρά, παρά το γεγονός ότι είναι από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές της Netflix. Πριν από λίγη ώρα, όμως, η εταιρεία δημοσίευσε το πρώτο trailer της 3ης σεζόν και μας έδωσε την ημερομηνία πρεμιέρας!

Ο Omar Sy επιστρέφει στον ρόλο του επαγγελματία κλέφτη – τζέντλεμαν Assane Diop που μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν κρύβεται και μαθαίνει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του. Η οικογένεια του, όμως, ταλαιπωρείται εξαιτίας του και γι’ αυτό ο Assane αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι με μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή οπουδήποτε αλλού. Όμως, μια απρόσμενη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδια τους.

Στο trailer βλέπουμε έναν συνδυασμό δράσης και χαβαλέ, στοιχείων που χαρακτηρίζουν την σειρά και κέρδισαν το κοινό σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως, μιας και το Lupin βρέθηκε σε πολλά Top 10. Η αναμονή τελειώνει στις 5 Οκτωβρίου 2023, με το Lupin: Part 3 να περιλαμβάνει 7 επεισόδια.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή