Part Two, νέο trailer για το δεύτερο πολυαναμενόμενο μέρος

2


Αρκετές οι δυνατές ταινίες που περιμένουμε να δούμε μέσα στο δεύτερο μισό του 2023 και αναμφίβολα το δεύτερο μέρος του Dune αποτελεί μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές της χρονιάς. Στο τελευταίο trailer, μάλιστα, οι fans θα ικανοποιηθούν με περισσότερη δράση και περισσότερη…Zendaya, η οποία ενσαρκώνει την Chani που πλέον έχει μετατραπεί σε πραγματική action hero.

Στο trailer βλέπουμε την Chani να μάχεται τις δυνάμεις των Harkonnen και να λογομαχεί με τον Paul Atreides (Timotheé Chalamet) σχετικά με την μεσσιανική προφητεία που τον θέλει να είναι ο εκλεκτός που θα σώσει τον κόσμο. Ο Paul είναι προβληματισμένος με τα οράματα που βλέπει για το μέλλον, καθώς ο ίδιος θα αποκτήσει τη μέγιστη δύναμη. Η μητέρα του Jessica (Rebecca Ferguson) εκτιμά ότι έχουν δώσει ελπίδα στον λαό των Fremen, ενώ άλλοι σύμμαχοι όπως ο Stilgar (Javier Bardem) και ο Gurney Halleck (Josh Brolin) πιστεύουν πραγματικά στον Paul.

Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές, παίρνουμε μια γεύση από την Princess Irualn (Florence Pugh), τον Feyd-Rautha Harkonnen (Austin Butler), αλλά και από τον Padishah Emperor που ενσαρκώνει ο τεράστιος Christopher Walken.

Το Dune: Part Two θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή