Philips Evnia 27M2N5500 για gaming υψηλών επιδόσεων με €249

0


Η Philips παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια, βραβευμένη, προσθήκη στη σειρά οθονών 5000. Η Philips Evnia 27M2N5500 διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι χρήστες για να απολαμβάνουν μια εμπειρία παιχνιδιού που ηλεκτρίζει και σταθερά εξαιρετικές επιδόσεις, δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερη προσοχή στη βιωσιμότητα: Fast IPS Panel 27″ (68,5 cm) με ανάλυση QHD, ρυθμό ανανέωσης 180Hz, MPRT 0,5ms, HDR400 και ολοκαίνουργιο, “πράσινο” σχεδιασμό. 

Καθηλωτικές εικόνες και διαστημικό gaming σε υψηλούς ρυθμούς καρέ

Η Philips Evnia 27M2N5500 κατέχει πρωτεία στο gaming με το πάνελ Fast IPS, το οποίο προσφέρει ομαλό gameplay και συναρπαστικά γραφικά, εξισορροπώντας την ταχεία απόκριση και την ευκρίνεια. Με επιδόσεις ποιότητας εικόνας HDR 400 με πιστοποίηση VESA και υποστήριξη 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων σε πάνελ υψηλών επιδόσεων, με εντυπωσιακή πυκνότητα pixel, αυτή η οθόνη αποδίδει εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα με βαθύτερο, πιο πλούσιο μαύρο και πληρέστερη παλέτα ζωντανών αποχρώσεων.  

Εκτός από τις καθηλωτικές ικανότητές της στα οπτικά, η Philips Evnia 27M2N5500 διαθέτει επίσης ρυθμό ανανέωσης 180Hz και χαμηλή υστέρηση εισόδου για αστραπιαίο gaming χωρίς θόλωμα της κίνησης ή ghosting. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, αυτή η οθόνη είναι εξοπλισμένη με αρκετά νέα χαρακτηριστικά: Ο συγχρονισμός Smart MBR Sync (Motion Blur Reduction) συνδυάζεται με MPRT 0,5ms και Adaptive-sync για ευκρινή και γρήγορα γραφικά παιχνιδιών, απαλλαγμένες από θόλωμα κίνησης. Για να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες χωρίς υπερ-έκθεση, το ShadowBoost ενισχύει τις σκοτεινές σκηνές. Και για να πετυχαίνετε καλύτερα τους στόχους, η Philips Evnia 27M2N5500 περιλαμβάνει επίσης Smart crosshair για πιο ακριβή στόχευση και περισσότερη διασκέδαση, διασφαλίζοντας ότι δε θα χάσετε ποτέ ξανά ούτε έναν στόχο.

Βραβευμένος και βιώσιμος σχεδιασμός για κορυφαία επίδοση

Αυτή η οθόνη έχει περιβαλλοντικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου επιδιώκει τη βιωσιμότητα: για πρώτη φορά στο χαρτοφυλάκιο οθονών gaming της Philips, τα πόδια της βάσης είναι κατασκευασμένα από 35% ανακυκλωμένο πλαστικό και το πλαίσιο της οθόνης είναι κατασκευασμένο από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό προερχόμενο από καταναλωτική χρήση.

Με την Evnia, κάνουμε ξεκάθαρα μια σημαντική μετάβαση προς μεγαλύτερη βιωσιμότητα“, σχολίασε η Xeni Bairaktari, Head of Global Marketing & Deputy Director Marketing EU της Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM). “Μία από τις βασικές μας αξίες είναι να είμαστε θετικοί και πρωτοπόροι με επίδραση στον κλάδο και δεν μπορούμε να αποφύγουμε να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε πιο προσηλωμένοι στη φροντίδα του περιβάλλοντος. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το νέο σχεδιασμό και τη νέα προσέγγιση και ελπίζουμε να εμπνεύσουμε μια πραγματική αλλαγή στο gaming“.

Η Philips Evnia 27M2N5500, η οποία δημιουργήθηκε με γνώμονα το καθηλωτικό παιχνίδι και τις επιδόσεις υψηλής ποιότητας, είναι εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά ειδικά προσαρμοσμένα τόσο για μακρές συνεδρίες gaming όσο και για καθημερινή χρήση – και όλα αυτά μέσα από μια οθόνη, της οποίας η εξαιρετική σχεδίαση έχει βραβευτεί με Red Dot 2023 και iF Design Award 2023. Περιλαμβάνει έτσι μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την ευημερία του χρήστη και να εξασφαλίζουν μια πληρέστερη, πιο άνετη εμπειρία. Εκτός από τη βάση SmartErgoBase, η οποία επιτρέπει πλήρεις ρυθμίσεις φιλικές προς τον χρήστη (καθ’ ύψος, κλίση δεξιά-αριστερά και μπρος-πίσω, περιστροφή για κάθετη και οριζόντια τοποθέτηση), αυτή η οθόνη είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες παιχνιδιού SmartImage βελτιστοποιημένες για μακρόχρονες συνεδρίες, νέες λειτουργίες OSD και πλήκτρο εναλλαγής EasySelect για γρήγορη πρόσβαση στο μενού επί της οθόνης, καθώς και τη λειτουργία Low Blue Mode για την προστασία των ματιών από τις μεγάλες περιόδους έκθεσης στο μπλε φως.

Τιμές και διαθεσιμότητα για την Philips Evnia 27M2N5500

Με όλα αυτά που προσφέρει, η οθόνη παιχνιδιών Philips Evnia 27M2N5500 είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο παιχνίδι ή να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους με μια γρήγορη και καθηλωτική στα οπτικά οθόνη που απογειώνει κάθε συνεδρία. 

Η οθόνη Philips Evnia 27M2N5500 θα είναι διαθέσιμη για αγορά τον Μάιο και σε προτεινόμενη τιμή λιανικής των 249,00 €.



Πηγή