Ragnarok, έρχεται πλήρως εξελληνισμένο! Δείτε το trailer

4


Συνεχίζεται ο εξελληνισμός των κορυφαίων τίτλων για το PlayStation 5, με τη Sony να επιβεβαιώνει ότι και το επερχόμενο God of War: Ragnarok θα είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στη γλώσσα μας! Για του λόγου το αληθές, η εταιρεία δημοσίευσε ξανά το gameplay trailer που είδαμε στις αρχές Σεπτεμβρίου στα Ελληνικά. Πέραν τούτου, δεν έχουμε κάτι νεώτερο για το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα την ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Στο God of War: Ragnarok ο γιος του Kratos έχει μεγαλώσει και πλέον δεν διστάζει να διαφωνήσει ανοικτά με τον πατέρα του για τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν. Ο μικρός καίγεται να μάθει περισσότερα για την ταυτότητα του ως Loki, είναι διατεθειμένος να πολεμήσει τους Θεούς αν αυτό ήταν πραγματικά η επιθυμία της μητέρας του, αλλά ο Kratos είναι ανένδοτος. Η πορεία των γεγονότων θα τους οδηγήσει, ωστόσο, στην αναζήτησή ενός πολύ σημαντικού συμμάχου, του θεού του πολέμου Tyr.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή