realme 11 Pro Series -Συνδυάζει πάθος για ζωή, τεχνολογική υπεροχή και αγάπη για imaging

20


Καθόλου τυχαία δεν χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία σειρά στην κατηγορία της. Με τον αέρα μιας star έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές μας και να μας εμπνεύσει για ατέλειωτο photo shooting! Δύο νέα μοντέλα -το realme 11 Pro 5G και το realme 11 Pro+ 5G- συνδυάζουν άπειρες δυνατότητες και γίνονται πανίσχυρα…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με εμμονή στη λεπτομέρεια

Προικισμένο με την πρώτη στον κόσμο κάμερα SuperZoom 200MP και με πολυτελή σχεδίαση στην πίσω όψη δρέπει ήδη τις δάφνες στον κόσμο των smartphones.

Η σειρά-ναυαρχίδα από το τάχιστα αναπτυσσόμενο brand έχει «προικίσει» το realme 11 Pro+ 5G με τον αναβαθμισμένο αισθητήρα SuperZoom ISOCELL HP3 της Samsung με μέγεθος 1/1,4 ίντσες, μέγεθος pixel 2,24μm και διάφραγμα f/1,69.

Η ανατροπή έρχεται και στο zoom, μιας και στο 4x απλώς δεν… «πιάνεται». Χωρίς απώλειες και με εξαιρετική ευκρίνεια απαθανατίζετε με realme prestige κάθε στιγμή σας.

Χάρη στην In-sensor τεχνολογία, ο αισθητήρας «παίζει» μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών εικόνας, για να επιτύχει τον ίδιο αριθμό πραγματικών pixel σε διαφορετικά εστιακά τμήματα. Πραγματικά απελευθερωτικό!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

More details…

Αναζητείτε ακόμη περισσότερη πρωτοπορία; Τι θα λέγατε για τις υπερλειτουργίες Super Group Portrait και το One Take; Συνεργάζονται άψογα και με βάση AI αλγόριθμο χαρίζουν πολλαπλές φωτογραφίες και από την ιδανική γωνία ταυτόχρονα.

Ειδικότερα, το realme 11 Pro+ 5G δίνει τη δυνατότητα να υπάρχει ρύθμιση κάμερας με ενεργοποιημένα τα SuperOIS, Super NightScape, Moon Mode και Starry Mode Pro, ενώ ο χρήστης εκφράζεται αυτόνομα και δεν φοβάται τους πειραματισμούς με βοηθό τo Street Photography Mode 4.0.

Τολμάτε με hot design; Τόσο το realme 11 Pro+ 5G όσο και το realme 11 Pro 5G προσφέρουν μια πολυτελή design θήκη σε συνεργασία της realme Design Studio με τον Matteo Menotto, πρώην σχεδιαστή του Οίκου Gucci.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως σαγηνευτικό! Το δικό μας inspo αποτελούν οι 3 χρωματικοί συνδυασμοί από μια ευρηματική παλέτα. Το Sunrise Beige, το Oasis Green και το Astral Black χαρίζουν στη σειρά realme 11 Pro ντελικάτο φινίρισμα και άψογη αισθητική. Η επένδυση με το ανθεκτικότατο και κομψότατο Lychee Vegan Leather κάνει τη χρήση θήκης για το κινητό απλώς περιττή! Με maistream διάθεση και μπόλικη φαντασία τα δύο νέα gadgets θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tο realme 11 Pro+ 5G ξεχωρίζει για το ισχυρό και ανθεκτικό all-rounder, με φόρτιση SUPERVOOC 100W και μπαταρία 5000mAh. Αναδεικνύεται δε σε super χαρισματικό με την οθόνη Curved Vision 120Hz με 2160Hz, την υψηλότερη συχνότητα μείωσης της φωτεινότητας στη βιομηχανία και την πρώτη αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 20.000 επιπέδων.

Τώρα, όσον αφορά στο realme 11 Pro 5G ήρθε για να προσφέρει premium και αναβαθμισμένη οπτική σε εσάς και τις ανάγκες σας. Με ονειρεμένη οθόνη Curved Vision 120Hz -που ουσιαστικά είναι η πρώτη με 2160Hz PWM dimming-, οθόνη Sunlight, αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 20.000 επιπέδων, δύο αναγνωρισμένα πιστοποιητικά προστασίας ματιών από την TÜV Rheinland , το νέο μοντέλο γίνεται ασυναγώνιστα user friendly. Κερδίζει σε απόδοση, συμφέρει σε κατανάλωση ενέργειας και αξίζει για τον γιγαντιαίο αποθηκευτικό του χώρο. Εξοπλισμένο με το chipset Dimensity 7050 5G, έρχεται στάνταρ με 12 GB RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Και η υπεραξία στην εμπειρία χρήσης; Η εμπνευσμένη προσθήκη μπαταρίας 67W SUPERVOOC + 5000mAh φόρτισης, το realme UI 4.0 και τα διπλά πανοραμικά ηχεία Dolby.

Φαντάζεστε κάτι καλύτερο; Μα φυσικά… Την τιμή-έκπληξη, που αποδεικνύει περίτρανα τη value for money αξία της σειράς. Τώρα, το realme 11 pro 5G γίνεται δικό σας με 429 ευρώ, ενώ το realme 11 pro+ 5G έρχεται στα 539 ευρώ. Οι τυχεροί που θα το αποκτήσουν εντός της πρώτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του θα λάβουν δώρο τα realme Watch 3 & Watch 3 Pro αντίστοιχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, όσοι επιλέξουν τη νέα σειρά μέχρι τις 19 Ιουλίου θα έχουν δωρεάν αντικατάσταση οθόνης για τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του τηλεφώνου.

Ο Francis Wong, Διευθύνων Σύμβουλος της realme Europe, δήλωσε σχετικά: «Για τη βιομηχανία των smartphones, η μάχη της σχέσης τιμής-απόδοσης έχει φτάσει στο τέλος της. Πλέον έχει ξεκινήσει η εποχή της σχέσης ποιότητας-απόδοσης. Η realme αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στη νέα αυτή εποχή δεσμεύεται ότι θα φέρνει συνεχώς εξελιγμένα προϊόντα για τους καταναλωτές της». 

Με ορίζοντα την ανάπτυξη και την τεχνογνωσία

Η realme ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο των smartphones και AIoT με τη δυναμική παγκόσμια ανάπτυξή της. Η μεγάλη προϊοντική γκάμα, οι προσιτές τεχνολογίες αιχμής και η κορυφαία ποιότητα κατατάσσουν ψηλά το brand στην παγκόσμια αγορά. Με σύνθημα το «Dare to Leap» το lifestyle μας αλλάζει, ακολουθεί τις νέες τάσεις τόσο αβίαστα και φυσικά.

Από το 2018 που ιδρύθηκε η realme έχει εισέλθει σε 61 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Νότιας Ασίας, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, και έχει μια παγκόσμια βάση χρηστών άνω των 140 εκατομμυρίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η realme είναι πάντα εδώ για εσάς και τις ανάγκες σας με τις καλύτερες προτάσεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή