Redmi 5A, ένα smartphone για όλους

17


Το Redmi 5A είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τις ανάγκες σας. Διακρίνεται για το ελαφρύ σώμα του, τη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του και την εξειδικευμένη θύρα microSD.

Διαθέτει οθόνη HD 5 ιντσών, αλλά και μια υψηλής ανάλυσης κάμερα 13MP για να φωτογραφίσετε και στη συνέχεια να ξαναζήσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σας. Το λειτουργικό MIUI 9 υποστηρίζεται από την ισχύ του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 425, ο οποίος εξασφαλίζει πως το Redmi 5A μπορεί να αντεπεξέλθει εύκολα στις καθημερινές δραστηριότητες, όπως η αναπαραγωγή βίντεο, τα παιχνίδια και πολλά περισσότερα.

XIAOMI Redmi 5A

Τραβήξτε εκπληκτικές ομαδικές φωτογραφίες και τοπία με το νέο Redmi 5A. Είναι εξοπλισμένο με μια κάμερα 13MP, ταχύτατου focus, που θα σας βοηθήσει να τραβήξετε πεντακάθαρες και διαυγείς φωτογραφίες.

Το Redmi 5A είναι γρήγορο και ταυτόχρονα εύχρηστο. Είναι απλά το ιδανικό smartphone για όλους! Διαθέτει πανέμορφη οθόνη 12,7 εκ. (5 “) με πλήρη προστατευτική επικάλυψη. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Reading, προστατεύει την όρασή σας και μειώνει την κόπωση των ματιών σας φιλτράροντας το μπλε φως.

Κάμερα 13MP με PDAF

XIAOMI Redmi 5A

Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 3000mAh, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση που προσφέρει το λειτουργικό MIUI, εγγυάται την αποτελεσματική κατανομή ισχύος για μέχρι και 7 ώρες αναπαραγωγή video ή 6 ώρες gaming.

Ο τετραπύρηνος 64-bit επεξεργαστής Snapdragon 425 της Qualcomm αποτελεί μια εξαιρετική καθημερινή λύση και αποδίδει άψογα ακόμα και όταν παίζετε απαιτητικά από πλευράς γραφικών παιχνίδια.

XIAOMI Redmi 5A

Υποστηρίζει ταυτόχρονη χρήση δύο καρτών SIM για δεδομένα και τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και κάρτα microSD για αποθήκευση δεδομένων.

MIUI 9 – Αστραπιαία ταχύτητα

Το Redmi 5A διαθέτει ως προεπιλογή το MIUI 9. Το Mi Video υποστηρίζει δημοφιλή video πρότυπα και υποτίτλους. Ομαδοποιεί με έξυπνο τρόπο τα τηλεοπτικά επεισόδια ανάλογα με το όνομα της σειράς, ενώ σας επιτρέπει να αποκρύψετε όσα video επιθυμείτε να παραμείνουν ιδιωτικά.

XIAOMI Redmi 5A

Mi Drop

Το Mi Drop επιτρέπει την απρόσκοπτη μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών, δίχως να απαιτείται σύνδεση στο Internet. Υποστηρίζεται σε συσκευές που τρέχουν Android 4,4 και μεταγενέστερο.

App vault

Το App vault είναι η μόνη λειτουργία που χρειάζεστε για τα features που χρησιμοποιείτε περισσότερο και για τις πληροφορίες σας. Χρησιμοποιήστε συγκεκριμένα features, χωρίς να χρειαστεί να τα αναζητήσετε. Καλέστε ταξί, κρατήστε σημειώσεις, επισκοπήστε επερχόμενα events και πολλά περισσότερα.





Πηγή