Resurrections, ακόμη ένα trailer που μπλέκει περισσότερο την υπόθεση

10


Όταν μιλάμε για Keanu Reeves και ιδιαίτερα για το The Matrix: Resurrections δεν βαριόμαστε ποτέ με οτιδήποτε νέο έχει να δώσει η παραγωγή πριν την πρεμιέρα της 4ης ταινίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2021 έγινε η προβολή ενός νέου trailer όπου βλέπουμε τον Keanu Reeves και τη Jessica Henwick να περνούν από μια πόρτα σε ένα τραίνο με προορισμό το Tokyo και αμέσως από μιοα άλλη πόρτα σε ένα μυστηριώδες δωμάτιο όπου “τρέχει” μια πολύ χαρακτηριστικά και γνώριμη σκηνή από το πρώτο The Matrix.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θέλουν να πουν οι ποιητές, αλλά θεωρείται δεδομένο πως το The Matrix: Resurrections θα μπλέξει αρκετά τις ιστορίες από τις προηγούμενες ταινίες για να βγει μια άκρη του πως φτάσαμε ως εδώ. Υπομονή μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2021 για την πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή