Rise of the Dragons, έρχεται το καλοκαίρι το νέο beat ’em up!

6


Η Modus Games χτυπά στη νοσταλγία μας με την ανακοίνωση του Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, το νέο παιχνίδι στη δημοφιλή σειρά beat ‘em up που έρχεται με την ίδια side-scrolling προοπτική, νέους χαρακτήρες και μοντέρνο gameplay σε μια διαλυμένη από τον πυρηνικό πόλεμο Νέα Υόρκη.

Εκτός από το side-scrolling ξυλίκι, στο παιχνίδι θα υπάρχει η δυνατότητα co-op gameplay (και online), 13 διαθέσιμοι χαρακτήρες με μοναδικές ικανότητες και δυνατότητα αναβάθμισης τους, αλλά και ένα δυναμικά εξελισσόμενο σύστημα αποστολών που αλλάζει το επίπεδο δυσκολίας και την διάρκεια του ανάλογα με τις διαδρομές που θα ακολουθήσεις.

Στο Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons υπάρχουν 4 συμμορίες που μπορείς να αντιμετωπίσεις με όποια σειρά επιθυμείς. Ωστόσο, κάθε φορά που νικάς μια συμμορία, οι υπόλοιπες ενισχύονται σε αριθμό μελών και σε αριθμό αποστολών ανεβάζοντας αρκετά την δυσκολία.

Βρισκόμαστε στο έτος 199X και ο πυρηνικός πόλεμος έχει καταστρέψει τη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα οι πολίτες να παλεύουν για την επιβίωση τους στους δρόμους. Την πόλη λυμαίνονται συμμορίες που τρομοκρατούν τους επιζήσαντες και προσπαθούν να κυριαρχήσουν. Οι νεαροί Billy και Jimmy Lee δεν ανέχονται άλλο αυτήν την κατάσταση και αποφασίζουν να καθαρίσουν τον τόπο από τα κακοποιά στοιχεία.

Το Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή