Rogue City, δύο νέα trailers για την υπόθεση του παιχνιδιού

26


Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η NACON και η TEYON προσφέρουν στους παίκτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αρχική ιστορία του RoboCop: Rogue City, η οποία διασκευάστηκε από το franchise της MGM Studios.

Στο σενάριο αναπτύσσεται μια νέα ενδιαφέρουσα πλοκή που ενσωματώνει πολλές αναφορές για να ενθουσιάσει τους λάτρεις της ταινίας. Και οι παίκτες που αγαπούν τα παιχνίδια δράσης πρώτου προσώπου δεν θα αισθανθούν παραμελημένοι, καθώς υπάρχει και ένα δεύτερο βίντεο, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα αποκλειστικά στο Xbox Showcase.

Το παλιό Ντιτρόιτ μαστίζεται από συμμορίες, οι οποίες αποφάσισαν να τα βάλουν με τον “νέο μάγκα της πόλης”. Αυτός ο νέος εχθρός, άγνωστος μέχρι πρότινος στην αστυνομία, βρίσκεται πίσω από ένα βασίλειο τρόμου: μεταξύ εξαφανίσεων, εγκλημάτων κάθε είδους και διακίνησης του Nuke, η πόλη έχει βυθιστεί στο χάος. Αναλαμβάνετε τον ρόλο του RoboCop, του εμβληματικού, εν μέρει ανθρώπου, εν μέρει μηχανής, εν μέρει αστυνομικού, έτοιμου να αποκαταστήσει την τάξη. 
Θα παρακολουθείστε στενά από τη γιγαντιαία εταιρεία Omni Consumer Products (OCP), η οποία ανιχνεύει τις ενέργειές σας και αναλύει τον τρόπο με τον οποίο αποδίδετε στις πιο επικίνδυνες αποστολές σας – για να διασφαλίσει ότι θα παραμείνετε χωρίς δυσλειτουργίες, ή μήπως για να σας ελέγχει καλύτερα;

Πάρτε τον έλεγχο του εμβληματικού cybercop, για να ηγηθείτε της μάχης κατά του νέου άρχοντα του εγκλήματος που λυμαίνεται το παλιό Ντιτρόιτ.

Διεξάγετε την έρευνα για να αποκαλύψετε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από το σκοτεινό σχέδιο “Afterlife”: θα χρειαστεί να στηριχθείτε στο αξιόπιστο Auto 9, στις ειδικές ικανότητές σας, στη δύναμη του cyborg και στις αστυνομικές σας ικανότητες για να αποκαταστήσετε την τάξη και να προστατεύσετε τους πολίτες του παλιού Ντιτρόιτ.

Το RoboCop: Rogue City θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου 2023 στα PS5, Xbox Series X|S και PC. Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν την “Alex Murphy Edition” θα έχουν πρόσβαση 48 ώρες νωρίτερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή