Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 στα πρώτα renders τους

32


Μαζεμένες οι διαρροές για τα νέας γενιάς foldables της Samsung, με τον γνωστό και έγκριτο leakster OnLeaks να δημοσιεύει ανεπίσημα renders των Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 σε συνεργασία με τις ιστοσελίδες SmartPix και 91mobiles αντίστοιχα.

Ξεκινώντας από το Samsung Galaxy Z Fold4, οι leaksters ισχυρίζονται ότι η εξωτερική οθόνη έχει μέγεθος 6.2’’ και η εσωτερική επεκτείνεται έως τις 7.6’’, αμφότερες με OLED panel υψηλού ρυθμού ανανέωσης εικόνας (λογικά 120Hz) και πιθανότατα στην εσωτερική θα δούμε μια βελτιωμένη under-display κάμερα. Επίσης, αναφέρουν ότι η εταιρεία έχει μικρύνει το μήκος της συσκευής, αλλά μεγάλωσε το πάχος του με αποτέλεσμα οι διαστάσεις του να είναι πλέον 155 x 130 x 7.1mm αντί για 168.2 x 128.1 x 6.4mm (ξεδιπλωμένο πάντα). Συνολικά μοιάζει αρκετά με το Galaxy Z Fold3, με την μεγαλύτερη αλλαγή να φαίνεται στο camera module όπου οι φακοί εξέχουν ξεχωριστά ο καθένας από το υπόλοιπο σώμα, όπως δηλαδή στο Galaxy S22 Ultra.

Σε ό,τι αφορά το Samsung Galaxy Z Flip4, εδώ οι ομοιότητες με το Galaxy Z Flip3 είναι ακόμα μεγαλύτερες και υποθέτουμε ότι η Samsung θα εστιάσει κυρίως στην αναβάθμιση του hardware παρά σε σχεδιαστικές αλλαγές. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε με ασφάλεια για τις δύο νέα foldables που πιθανότατα θα ανακοινωθούν επίσημα τον Αύγουστο ή Σεπτέμβριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή