Shadow of the Templars, διαθέσιμο δωρεάν στο GOG

6


Μπορεί το κατάστημα GOG να μην μοιράζει τόσο συχνά δωρεάν games όσο το Epic Games Store, αλλά πάντοτε συνοδεύει τις εκπτώσεις του με μερικά giveaways για όλους. Αυτή τη φορά μας προσφέρει το Broken Sword: Shadow of the Templars, το οποίο μπορούμε να κάνουμε δικό μας για πάντα αρκεί να το προσθέσουμε στην βιβλιοθήκη μας μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022.

Πρόκειται για την The Director’s Cut έκδοση που συμπεριλαμβάνει ένα επιπλέον κεφάλαιο στην ιστορία μέσα από την οπτική της Nico Collard. Η υπόθεση του παιχνιδιού μας βάζει στον ρόλο του George Stobbart, ενός Αμερικανού τουρίστα στο Παρίσι που γίνεται μάρτυρας μιας τρομοκρατικής επίθεσης σε ένα μικρό καφέ διά χειρός ενός κλόουν. Η πορεία των πραγμάτων τον εμπλέκει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι μαζί με την δημοσιογράφο Nicole Collard με σκοπό να λύσουν την υπόθεση που δεν είναι τόσο απλή όσο μπορεί να φαίνεται αρχικά.

Αν σας αρέσουν τα point-and-click adventures είναι μια εξαιρετική επιλογή για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας τώρα στις γιορτές.

Broken Sword: Shadow of the Templars – [GOG Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή