Silent Hill: Ascension, πρώτο trailer για το νέο game

3


Πέρασαν αρκετά χρόνια σιωπής για τη σειρά Silent Hill, ώσπου τον περασμένο Οκτώβριο, η Konami προχώρησε σε αρκετές ανακοινώσεις που αποκάλυψαν νέα projects βασισμένα στον κόσμο που εμπνεύστηκε ο θρυλικός δημιουργός Hideo Kojima.

Ένα από αυτά είναι και το Silent Hill: Ascension, το οποίο αναπτύσσει η Genvid Technologies σε συνεργασία με τις Konami και Bad Robot Games. Η δημιουργός το χαρακτηρίζει ως MILE (Massively Interactive Live Event), υπό την έννοια ότι ο gamer θα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη του παιχνιδιού επεμβαίνοντας στις ενέργειες και τις μοίρες των πρωταγωνιστών.

Πριν από λίγη ώρα δημοσιεύθηκε και το πρώτο trailer του παιχνιδιού (ή καλύτερα της διαδραστικής εμπειρίας) που μας προσφέρει μόνο μια σύντομη εισαγωγή στους χαρακτήρες και την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα του κόσμου στον οποίο θα πρέπει να αγωνιστούν για να επιβιώσουν. Ο αφηγητής μιλά για την ενοχή και το κατά πόσο μπορεί να μολύνει τους αγαπημένους μας σαν αρρώστια, τη στιγμή που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα γνωστά τέρατα που γνωρίζουμε καλά από τα παιχνίδια Silent Hill.

Το Silent Hill: Ascension αναμένεται αργότερα μέσα στο 2023, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή