Singles’ Day με κλειδιά Windows 10 από €7.11

8


Η 11 Νοεμβρίου μπορεί να μην λέει και πολλά πράγματα στον Δυτικό κόσμο, αλλά για την Κίνα είναι μια μεγάλη καταναλωτική γιορτή που είναι αφιερωμένη σε όσους παραμένουν…singles. Παραδοσιακά η ημέρα συνοδεύεται από μεγάλες εκπτώσεις σχεδόν σε οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί εμπορικό προϊόν και από τη λίστα αυτή δεν λείπουν τα κλειδιά για λογισμικό της Microsoft.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα Keysfan προσφέρει άδεια χρήσης Windows 10 Pro για έναν υπολογιστή με μόλις €7.11 ή για δύο υπολογιστές με €11.11, ενώ μπήκε και αυτό στον χορό του Windows 11 ξεκινώντας από τα €14.99. Στις εκπτώσεις συμπεριλαμβάνονται και οι τελευταίες τρεις εκδόσεις του Microsoft Office, οπότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην λίστα που ακολουθεί (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές χωρίς την εφαρμογή κάποιου κουπονιού).

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF50 κερδίζετε έκπτωση 50% για τα παρακάτω προϊόντα (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Για όσους αναζητούν συνδυαστικά πακέτα ή πολλαπλές άδειες, με το κουπόνι SKF62 κερδίζουν έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή