Smartphones & tablets για φοιτητές -Πώς να διαλέξεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

16


Το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησε και οι απαιτήσεις από τους φοιτητές είναι μεγάλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδικά οι πρωτοετείς καλούνται να συνηθίσουν σε μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα: διάβασμαεργασίεςδιαλέξειςεργαστήρια, συνεχής επικοινωνία με συμφοιτητές και καθηγητές. Όλα αυτά απαιτούν από τον φοιτητή να είναι διαθέσιμος σχεδόν 24/7, οπότε η αγορά ενός νέου smartphone συνιστά κανονική… επένδυση!

Το smartphone του φοιτητή όμως και τα κριτήρια που πρέπει να πληροί είναι πολλά… Κατ’ αρχάς θα πρέπει να διαθέτει ανθεκτική μπαταρία και να κυκλοφορεί σε πληθώρα χρωμάτων, προκειμένου να συμβαδίσει με το lifestyle του. Οφείλει να του προσφέρει μια ομαλή εμπειρία χρήσης, ακόμα και σε καταστάσεις απαιτητικού multitasking, να έχει μεγάλη οθόνη για την επαρκή ψυχαγωγία του και βέβαια να έρχεται σε ανταγωνιστική τιμή, διότι το budget είναι περιορισμένο.

Με βάση τα παραπάνω, όπως αντιλαμβάνεσαι, η επιλογή είναι ζόρικη. Εμείς θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, αφού «σκανάραμε» την αγορά για λογαριασμό σου και σου προτείνουμε τις ιδανικότερες συσκευές smartphones για φοιτητές! Δε σταματάμε εκεί όμως, αφού επεκταθήκαμε και στα tabletsκαι τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα καλύψουμε τις ανάγκες σου στο έπακρο! Ξεκινάμε;

Ποντάροντας στην άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το Redmi 7A έρχεται να σου χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες χρήσης, ενσωματώνοντας άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά. Η Xiaomi το έχει εξοπλίσει με επεξεργαστή οκτώ πυρήνωνκύρια κάμερα 12 MPselfie κάμερα 5 MP με αλγόριθμο ωραιοποίησης τεχνητής νοημοσύνης και οθόνη 5,45 ιντσών με HD+ ανάλυση και μπαταρία-τέρας με χωρητικότητα 4000mAh. Διάλεξε μεταξύ μαύρουκαι μπλεχρώματος και κάνε το δικό σου.

Το iPhone 7 αποτελεί την πλέον προσιτή πρόταση iOS. Ευέλικτο και λειτουργικό, θα αποτελέσει παράθυρο για τον μαγικό κόσμο της Apple–και τι παράθυρο… Με οθόνη Retina 4,7 ιντσώντεχνολογία 3D Touchχωρητικότητα 32 GB και τετραπύρηνο επεξεργαστή A10 στα 64 bit, θα σου χαρίσει μια απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης. Σε μαύροχρυσόροζ και ασημί χρώμα, για να διαλέξεις αυτό που σουταιριάζει περισσότερο, το iPhone 7 είναι πλέον προσιτό σε όλους! 

Μια από τις καλύτερες προτάσεις των τελευταίων ετών από τη Huawei, το P30 lite έρχεται υιοθετώντας τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της σειράς P30 και βέβαια ενσωματώνοντας κορυφαίες λειτουργίες. Σε αυτές συγκαταλέγεται η τριπλή κάμερα (48 MP + ultra-wide 120ο 8 MP + 2MP), ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 710, η οθόνη LTPS των 6,15 ιντσών και ηχωρητικότητα των 128 GB. Σε μαύρομπλεκαι λευκό, θα ταιριάξει χωρίς πρόβλημα με τοντρόπο ζωής σου.

Αν η εμπειρία θέασης αποτελεί βασικό κριτήριο σε ό,τι αφορά την αγορά smartphone, τότε το Galaxy A20e (σε μαύρομπλεκοραλίκαι λευκό) θα πρέπει να είναι εκ των πρώτων σου επιλογών. Με οθόνη Infinity-V 5,8 ιντσών με HD ανάλυση και πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιο, θα σου χαρίσει… κινηματογραφικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Πρόσθεσε τον τετραπύρηνο Exynos 7884, τη μπαταρία 3000 mAh, τη διπλή κάμερα και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κι έχεις ένα εξαιρετικά δυνατό πακέτο.

Μία καθ’ όλα εντυπωσιακή συσκευή με high-end λειτουργίες και δυνατότητες, που θα καλύψουν και τους πλέον απαιτητικούς, το Mi 9T Pro έρχεται με οθόνη Amoled FHD+ Horizon στις 6,39 ίντσες με αναλογία πλευρών 19,5:9, ελάχιστο πλαίσιο και ολοζώντανα χρώματα. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή6 GB RAM και 128 GB μνήμης, με την τριπλή κάμερα (48 MP +ultra-wide 13 MP + 8 MP) να υποστηρίζει βίντεο 4K. Highlight η pop-up selfiecam των 20 MP! Θα το βρεις σε μαύροκόκκινοκαι μπλεχρώμα.

Μικρό και συμπαγές, το Galaxy Tab A8 T290 της Samsung (σε μαύρο και ασημί) είναι μια πρόταση tablet κατάλληλη για εκείνους που μετακινούνται πολύ. Χάρη στο μικρό του βάρος και τις πρακτικές του διαστάσεις, το Tab A8 χωρά παντού και μεταφέρεται πανεύκολα. Έρχεται δε με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία στα 5100 mAh, για να αντέχει για όσο το χρειαστείς μέσα στη μέρα σου. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm, σε συνδυασμό με τα 2 GB RAM και τα 32 GB μνήμης, θα σε καλύψουν πλήρως.

Απόλαυσε κορυφαίες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πλοήγησης στο διαδίκτυο, επικοινωνίας και gaming με το Huawei MediaPad T5 10. Στις 10,1 ίντσες με IPS οθόνη FHD+ ανάλυσης, ενσωματώνει επεξεργαστή οκτώ πυρήνων2 GB RAM και 16 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Δέχεται κάρτες microSD και υποστηρίζει τόσο Bluetooth, όσο και Wi-Fi. Με συμπαγές design και Android 8.0 Oreo, θα σου προσφέρει τις υπηρεσίες του όπου και όποτε το χρειαστείς.

Προσιτό και ευέλικτο, το Lenovo Tab E7 είναι ένα tablet που θα σε καλύψει σε ό,τι αφορά τις βασικές, καθημερινές σου ανάγκες. Έρχεται με οθόνη IPS HD στις 7 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή και 1 GB RAM για άνετο multitasking. Οι δύο του κάμερες στα 2 MP και τα 0,3 MP θα αποτυπώσουν τις σημαντικότερες στιγμές της καθημερινότητάς σου, ενώ το χαμηλό του βάρος που δεν ξεπερνά τα 271 γραμμάρια, θα σου επιτρέψουν να το πάρεις μαζί σου όπου κι να πας.

Ιδανικό για όσους περνούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους στον δρόμο, το Samsung Tab A T510 (σε ασημίμαύροκαι χρυσό) είναι ένα συμπαγές tablet, που θα βρει τη θέση του στην τσάντα σου ζυγίζοντας μόλις 469 γραμμάρια. Διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών με ελάχιστο πλαίσιο, προσφέροντας 3D ήχο με τεχνολογία Dolby Atmos για κινηματογραφικές απολαύσεις. Όσο για τη μπαταρία των 6100 mAh, να είσαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει καθ’ όλη τη διάρκεια της πολυάσχολης καθημερινότητάς σου.

Το Lenovo Tab E10 θα σου επιτρέψει να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο, να παίξεις εντυπωσιακά videogames, να επικοινωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βέβαια να παραμείνεις συνδεδεμένος για όσο χρειαστεί. Ενσωματώνει οθόνη IPS HD 10,1 ιντσών2 GB RAM και επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων της Qualcomm. Το δε Android 8.1 Oreo έρχεται να προσφέρει μια απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης.

Βρες τις καλύτερες επιλογές στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr





Πηγή