Sony Walkman NW-A306, το νέο ψηφιακό music player της εταιρείας

22


Σαφέστατα η λέξη Walkman παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Sony να συνεχίσει την παραγωγή νέων συσκευών, εκσυγχρονισμένων προφανώς για τη σημερινή εποχή. Το νέο μοντέλο της ονομάζεται Sony Walkman NW-A306 και απευθύνεται στους λάτρεις των gadgets που είναι ερωτευμένοι με τον ποιοτικό ήχο.

Για την ακρίβεια, το Sony Walkman NW-A306 είναι ένα ψηφιακό music player με ενσωματωμένο S-Master HX ενισχυτή ειδικά διαμορφωμένο για αυτό το μέγεθος προκειμένου να προσφέρει ποιότητα ήχου 24-bit / 96 kHz PCM. Επιπλέον, υποστηρίζει την τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) που πραγματοποιεί upscale στον ήχο για υψηλότερη ανάλυση στο streaming μέσω WiFi, αλλά και καλύτερη ποιότητα στην ακρόαση με χρήση ασύρματων ακουστικών. Συμπεριλαμβάνεται η τεχνολογία 360 Reality Audio και η κεραία Bluetooth υποστηρίζει τα codecs LDAC, aptX HD και MQA.

Η διαχείριση γίνεται είτε με τα φυσικά κουμπιά, είτε επάνω στην οθόνη αφής 3.6’’, με το περιβάλλον χρήσης να θυμίζει κλασική κασέτα και γενικότερα να ακολουθεί ένα retro στυλ. Υπάρχει υποδοχή 3.5mm για ενσύρματα ακουστικά, υποδοχή για κάρτα μνήμης SD διότι ο αποθηκευτικός χώρος είναι μόλις 32GB και υποδοχή USB-C για φόρτιση. Η αυτονομία του αγγίζει τις 36 ώρες για αναπαραγωγή αρχείων 44.1 kHZ FlAC ή 32 ώρες για αρχεία 96 kHz FLAC ή 26 ώρες για streaming.

Το Sony Walkman NW-A306 θα κυκλοφορήσει μέσα στο Φεβρουάριο σε τιμή $349 στις ΗΠΑ, ενώ το περιμένουμε και στην Ευρώπη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή