Spelunky και Spelunky 2 έρχονται στο Nintendo Switch στις 26 Αυγούστου 2021

3


Η πρώτη ανακοίνωση για την έλευση των Spelunky και Spelunky 2 στο Nintendo Switch είχε γίνει στην εκδήλωση Nintendo Indie World πέρυσι το Δεκέμβριο. Στην πρόσφατα αντίστοιχη εκδήλωση είχαμε, όμως, την επιβεβαίωση από τη δημιουργό Mossmouth Games για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Τα δύο εξαιρετικά roguelike θα είναι, λοιπόν, διαθέσιμα για το Nintendo Switch από τις 26 Αυγούστου 2021.

Το πρώτο Spelunky κυκλοφόρησε το 2008 και σημείωσε σχεδόν αμέσως τεράστια επιτυχία. Μετά από 5 χρόνια η Mossmouth Games κυκλοφόρησε την HD έκδοση, για να ακολουθήσει το Spelunky 2 το Σεπτέμβριο του 2020. Οι εκδόσεις για το Nintendo Switch θα υποστηρίζουν multiplayer, αν και στην περίπτωση του πρώτου Spelunky μόνο τοπικά.

Όσοι έχετε στην κατοχή σας Nintendo Switch και δεν έχετε παίξει ποτέ τα Spelunky, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να τα γνωρίσετε. Ευελπιστούμε ότι οι τιμές τους θα είναι αντίστοιχες με αυτές στο Steam (€15-20) και όχι υψηλότερες…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή