Spice Wars, το πρώτο gameplay trailer δείχνει μάχη σε πραγματικό χρόνο

9


Η Shiro Games είχε ανακοινώσει επίσημα το Dune: Spice Wars στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2021, αλλά μόλις τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα gameplay video για να καταλάβουμε πως περίπου θα εξελίσσεται το παιχνίδι.

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των 4X strategy games (τύπου Civilization), το Dune: Spice Wars θα διαθέτει και στοιχεία RTS (Real-time strategy) για να υπάρχει μεγαλύτερη αμεσότητα και σοβαρότερος αντίκτυπος από τις κινήσεις – αποφάσεις που πραγματοποιεί ο παίκτης, όπως που θα στείλει τον στρατό του, που θα εισβάλει και που θα ακολουθήσει τον δρόμο της διπλωματίας.

Από το trailer καταλαβαίνουμε πως θα έχουμε πρόσβαση σε πράκτορες που θα μπορούμε να στείλουμε στις διάφορες οργανώσεις (Spacing Guild, Landsraad, CHOAM) και φυσικά ανά πάσα στιγμή στην έρημο του Arrays μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά ένα Sandworm για να καταβροχθίσει τις μονάδες μας.

Σε λίγο καιρό θα δούμε το Dune: Spice Wars σε Steam Early Access έκδοση με τέσσερις playable φατρίες και οι δημιουργοί δεν αποκλείεται να προλάβουν να το λανσάρουν επίσημα μέσα στο 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή