Summer Game Fest Live! 2022 στις 9 Ιουνίου με πολλές αποκαλύψεις νέων games

44


Η E3 2022 μπορεί να ακυρώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε μεγάλο event που να αφορά το gaming στις αρχές του καλοκαιριού. Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε επίσημα πως στις 9 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Summer Game Fest Live! στις 21:00 ώρα Ελλάδας, υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών και ενότητα Day of the Devs.

Προφανώς δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάτι χειροπιαστό για όσα θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση, παρόλα αυτά, στο trailer για την προβολή του Summer Game Fest Live! 2022 σε ορισμένες αίθουσες IMAX συμπεριλαμβάνονται τα Starfield, Star Wars Eclipse, The Callisto Protocol και Sonic Frontiers. Πέρυσι είχε παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, το πρώτο gameplay υλικό του περίφημου Elden Ring, έγινε η ανακοίνωση του Tiny Tina’s Wonderlands και συμμετείχαν στην εκδήλωση οι Giancarlo Esposito, Ryan Reynolds και Jeff Goldblum.

Αναμφίβολα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το Summer Game Fest Live! 2022 και μπορούμε να το παρακολουθήσουμε όλοι ζωντανά μέσα από YouTube και Twitch. Γενικά οι φίλοι του gaming θα έχουν ένα γεμάτο τριημέρο, καθώς ακολουθεί στις 10 Ιουνίου 2022 το Tribeca Games Spotlight και στις 12 Ιουνίου 2022 το Xbox & Bethesda Showcase.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή