Survival Ascended, εντυπωσιακό gameplay του remaster στην Unreal Engine 5

12


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Xbox Partners Preview η Studio Wildcard παρουσίασε ένα gameplay trailer του ARK: Survival Ascended που γίνεται remastered επάνω στην πανίσχυρη Unreal Engine 5, ενώ άνοιξε και την early access έκδοση στην πλατφόρμα Steam για τους PC gamers.

Από το trailer παρατηρούμε σημαντικές αναβαθμίσεις στο περιβάλλον και σε κάθε στοιχείο που αφορά τα γραφικά (π.χ. τους δεινόσαυρους, τις βάσεις κλπ.), ενώ μαθαίνουμε ότι θα ανοίξει το σύστημα modding για πρώτη φορά και στις παιχνιδοκονσόλες, μιας και οι PC gamers έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν custom mods με το Ark Devkit του Epic Games Launcher.

Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις όσων έχουν πρόσβαση στην early access είναι ανάμεικτες, όμως, η Studio Wildcard υπόσχεται μεγάλες αναβαθμίσεις και βελτιστοποιήσεις που θα δούμε στην τελική έκδοση του παιχνιδιού, από την third-person κάμερα και το split-screen multiplayer μέχρι νέους τρόπου παραμετροποιήσης των χαρακτήρων.

Για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για παιχνιδοκονσόλες. Να τονίσουμε ότι το ARK: Survival Ascended περιλαμβάνει όλα τα DCLs και τους χάρτες του original.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή