Η τεχνολογία μπαίνει στα γήπεδα

45
Η τεχνολογία μπαίνει στα γήπεδα

Ηλεκτρονική τρόμπα εξασφαλίζει τη σωστή πίεση κάθε μπάλας

Όπως τα ελαστικά των αυτοκινήτων πρέπει να έχουν την κατάλληλη πίεση, έτσι και οι μπάλες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα αθλήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να διαθέτουν μια ορισμένη ποσότητα αέρα. Το «καθήκον» αυτό έρχεται να αναλάβει μια ειδικά σχεδιασμένη τρόμπα που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η ηλεκτρική τρόμπα TorrX φουσκώνει ή αφαιρεί αέρα αυτόματα από κάθε μπάλα, ώστε να της δώσει την επιθυμητή πίεση. Η TorrX διαθέτει οθόνη για την προβολή της πίεσης σε BAR ή PSI. Στη χειροκίνητη λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να αυξομειώσει την ποσότητα του αέρα πιέζοντας τα κατάλληλα πλήκτρα, ενώ στην αυτόματη λειτουργία, αφού ορίσουμε την επιθυμητή πίεση, το έργο αυτό αναλαμβάνει μόνη της η τρόμπα.

Η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό και φορτίζεται μέσω θύρας USB, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία αρκεί για τουλάχιστον 50 γεμίσματα.

Οι σχεδιαστές της TorrX αναζητούν χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter για να βγάλουν την τρόμπα στην παραγωγή, με το κόστος για όσους τοποθετήσουν τώρα μια παραγγελία να ανέρχεται στα 49 δολάρια, ενώ η κανονική τιμή θα είναι 80 δολάρια.