The Challenge, πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το τηλεπαιχνίδι

4


Μετά τα teasers των προηγούμενων μηνών, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το Squid Game: The Challenge, το τηλεπαιχνίδι που έρχεται τον επόμενο μήνα στην πλατφόρμα του Netflix για να μεταφέρει τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά στον πραγματικό κόσμο, χωρίς φυσικά οι συμμετέχοντες να ρισκάρουν την ζωή τους.

Το Squid Game: The Challenge ξεκινά με 456 συμμετέχοντες που διαγωνίζονται σε διάφορες δοκιμασίες εμπνευσμένες από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, αλλά θα υπάρχουν και ορισμένες εκπλήξεις τόσο για τους παίκτες, όσο και για το κοινό. Στόχος του κάθε παίκτη είναι να ξεπεράσει όλες τις δοκιμασίες για να κερδίσει το έπαθλο των $4.56 εκατομμυρίων, το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε τηλεπαιχνίδι.

Αποτελείται από 10 επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στην πλατφόρμα του Netflix από τις 22 Νοεμβρίου 2023, ενώ από τις 6 Δεκεμβρίου 2023 θα είναι διαθέσιμα όλα. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παρακάτω trailer, στο οποίο βλέπουμε τους παίκτες και τους φρουρούς ντυμένους με τις χαρακτηριστικές στολές σε μια λιγότερο βίαια έκδοση του παιχνιδιού Red Light, Green Light.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή