The Rings of Power, δείτε το πρώτο πλήρες trailer για την σειρά

17


Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τα αποκαλυπτήρια του teaser και τώρα ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε το πρώτο πλήρες trailer για το The Lord of the Rings: The Rings of Power, της τηλεοπτικής σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Ακόμη και σε αυτό το ολοκληρωμένο trailer δεν αποκαλύπτεται κάτι ιδιαίτερο για την υπόθεση, αλλά τουλάχιστον βλέπουμε την Galadriel να προσπαθεί να προειδοποιήσει για ένα μεγάλο κακό που ορισμένοι πιστεύουν πως δεν αποτελεί πλέον σοβαρό κίνδυνο. Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι η σειρά θα τοποθετηθεί χρονικά μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των βιβλίων The Lord of the Rings, όταν ο Sauron απέκτησε τις δυνάμεις του και οι κάτοικοι της Μέσης Γης χρειάστηκε να σηκώσουν το ανάστημα τους για να τον νικήσουν.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Σε μια εποχή όπου επικρατεί, σχετικά, ειρήνη, η σειρά ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες (γνώριμους και νέους), καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την επάνοδο του κακού στη Middle-earth. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μεγαλειώδη δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Lindon, στο ανεπανάληπτο νησιωτικό βασίλειο της Numenor και τις απομακρυσμένες άκρες του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν την κληρονομία που θα μείνει ζωντανή για χιλιάδες χρόνια.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή