THEON INTERNATIONAL & Magenta Films για ένα pit stop στο απόλυτο σκοτάδι με την κορυφαία ομάδα της Formula 1

12


Η THEON INTERNATIONAL συνεργάζεται με τη Magenta Films και τη Red Bull Racing για να κατορθώσουν το ακατόρθωτο: να πραγματοποιήσουν ένα «Pitch Black Pit Stop», ένα pit stop σε απόλυτο σκοτάδι.

Η εκτέλεση ενός pit stop δεν είναι μικρό εγχείρημα, πόσο μάλλον η επίτευξή του σε απόλυτο σκοτάδι! Όταν η Magenta Films ένωσε τις δυνάμεις της με τη Red Bull Racing για να παρουσιάσουν το πρώτο pit stop στον κόσμο στο απόλυτο σκοτάδι, προέκυψε ένα εμπόδιο: πώς θα γυριστεί στο απόλυτο σκοτάδι και πώς θα διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων; Η THEON INTERNATIONAL αποδέχθηκε την πρόκληση και παρείχε μια λύση ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εγχειρήματος!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το
πλήρωμα των pit stop
της Red Bull
Racing, φημίζεται για τα πιο
γρήγορα pit stop
του, έτσι γεννήθηκε η ιδέα πως θα μπορούσε
να διαπρέψει ακόμη και στο σκοτάδι!
Χρειάστηκαν μήνες δοκιμών με υπέρυθρα
φώτα και κάμερες, καθώς και με τα όργανα
νυχτερινής όρασης (NVG) της
THEON: NYX και
MIKRON. Τα NVGs
της THEON τοποθετήθηκαν σε
ειδικά κατασκευασμένα κράνη, τα οποία
φορούσαν ο οδηγός, οι Front
& Rear Jackmen
και ο Επικεφαλής Μηχανικός, για να τους
δώσουν τη δυνατότητα απόλυτης επίγνωσης
στο σκοτάδι διασφαλίζοντας τα μέτρα
ασφαλείας. Ένας από τους μηχανικούς της
THEON, ο Ιωάννης Λειβαδάρος,
ήταν παρών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
για να εγγυηθεί την βέλτιστη εφαρμογή
των NYX & MIKRON
και να επιδείξει τον τρόπο χρήσης των
NVG στο πλήρωμα.

«Είμαστε υπερήφανοι που η THEON επιλέχθηκε από τον περασμένο Μάιο για να συμπεριληφθεί στο παγκόσμιο σποτ της Red Bull Racing, το οποίο πάντα προκαλεί αίσθηση για την καινοτόμο προσέγγισή του. Πρόκειται για ένα σποτ που σηματοδοτεί τη δυναμική και την υψηλή ποιότητα των συστημάτων νυχτερινής όρασης της THEON. Η συμμετοχή μας σε αυτό το εκπληκτικό εγχείρημα μας έδωσε μια νέα οπτική για το πώς οι πρωταθλητές συνεργάζονται για την επίτευξη του απόλυτου στόχου! Τα εμπόδια πρέπει να ξεπερνιούνται και στη THEON το καταφέρνουμε με τον πιο καινοτόμο τρόπο», πρόσθεσε ο Ιωάννης Λειβαδάρος, Technical Project Manager, THEON SENSORS.



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακολουθήστε
τις εξαιρετικές επιδόσεις του πληρώματος
της Red Bull Racing, καθώς αντιμετωπίζουν τις
προκλήσεις του απόλυτου σκοταδιού:
Pitch
Black
Pit
Stop

«Ενώ μπορούσαμε να εξηγήσουμε την ιδέα σε τρεις γραμμές, η εξεύρεση τρόπων για να γίνει τεχνικά εφικτή η διαδικασία παραγωγής και κινηματογράφησης ήταν πολύ πιο δύσκολη. Φυσικά, οι jackmen και ο οδηγός φορούσαν όργανα νυχτερινής όρασης για να κάνουν το pit stop με ασφάλεια, αλλά είχαμε τουλάχιστον 30 μέλη του πληρώματος στο πλατό που χρειάζονταν να βλέπουν ώστε να κάνουν τη δουλειά τους. Η THEON μάς βοήθησε να το ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο και η βοήθειά της ήρθε μέσω της Ολλανδίας, της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης. Ομολογουμένως, χωρίς την ταχύτητα και τη ευρηματικότητά τους, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να το καταφέρουμε. Η THEON ήταν, για να μιλήσω με όρους μηχανημάτων της F1, ένα από τα γρανάζια της μηχανής που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να λειτουργήσει», Marc Bodeman, Executive Producer, Magenta Films.

Behind the scenes
video:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή