To c67 δεν είναι τυχαία ο «New Champion» της σειράς c

3


H realme, η εταιρεία που βρίσκεται στα 5 αναπτυσσόμενα brand της Ευρώπης, προσφέρει υψηλές τεχνολογικές υπηρεσίες και προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μετά την επιτυχία που είχε με το c55 η realme λάνσαρε το c67 γεμάτο με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και αυτό το mid-range smartphone, τελικά μας εντυπωσίασε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κομψός σχεδιασμός του realme C67 διαθέτει μια εκπληκτική οθόνη LCD 6,72 ιντσών IPS 6,72 ιντσών με ανάλυση 1080×2400 (FHD+), και έναν υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90 Hz όπου εξασφαλίζει ομαλή κύλιση και απρόσκοπτη πλοήγηση, καθιστώντας τη συνολική εμπειρία του χρήστη απολαυστική. Με φωτεινότητα 450 cd/m² (typ) και 4500000:1, η realme C67 εγγυάται βέλτιστη ορατότητα ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως, που εμείς στην Ελλάδα έχουμε αρκετό!

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του realme C67 είναι τα στερεοφωνικά ηχεία όπου έχουν την τεχνολογία Dolby Atmos, προσφέροντας καθηλωτική ποιότητα ήχου που απογειώνει την εμπειρία σας είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε ακούτε μουσική. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ότι θα βιώσετε την μέγιστη ψυχαγωγική εμπειρία. Ενώ η μπαταρία του κινητού είναι 5000mAh. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, τα παιχνίδια και τις σειρές σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να ανησυχείτε ότι θα μείνετε από μπαταρία. Επιπλέον, το realme C67 διαθέτει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, με γρήγορο φορτιστή 33,0W που θα κάνει τη συσκευή σας να γεμίσει σε χρόνο μηδέν.

Το realme C67 δεν κάνει συμβιβασμούς στο design του για αυτό και διατείθεται σε 2 χρώματα : Oasis Green και Βlack Rock. Aντίστοιχα το realme C67 φιλοξενεί έναν ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 685 (SM6225), κατασκευασμένο σε μια καινοτόμο αρχιτεκτονική 6nm. Αυτό εξασφαλίζει γρήγορες και απρόσκοπτες επιδόσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν multitasking χωρίς κόπο και να εκτελούν απαιτητικές εφαρμογές χωρίς καθυστέρηση. Σε συνδυασμό με την χωρητικότητα των 256GB, είναι το ιδανικό κινητό για να έχετε άφθονο χώρο για όλα τα αρχεία, τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές σας. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε περαιτέρω τη μνήμη του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με
τη φωτογραφία να είναι μια πανταχού
παρούσα και την διαδικτυακή μας ζωή στο
επίκεντρο το realme
c67 δίνει μεγάλη έμφαση στις δυνατότητες
της κάμεράς του. Εξοπλισμένο με διάταξη
διπλής κάμερας, αυτό το smartphone
υπόσχεται εκπληκτικές εικόνες που
αποτυπώνουν κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια.
Η κύρια κάμερα διαθέτει έναν εντυπωσιακό
φακό 108,0 megapixel
με διάφραγμα f/1.8.
Αυτό εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση
σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και
επιτρέπει αξιοσημείωτα εφέ βάθους
πεδίου, επιτρέποντας στους χρήστες να
τραβούν φωτογραφίες επαγγελματικού
επιπέδου ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.
Σε συνδυασμό με την τεχνολογία ISOCELL,
το realme
C67
παρέχει καθαρές και ευκρινείς εικόνες
που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Το realme
C67
ενσωματώνει επίσης έναν μακροσκοπικό
φακό, προσφέροντας στους χρήστες τη
δυνατότητα να τραβήξουν εκπληκτικά
κοντινά πλάνα με απίστευτη λεπτομέρεια.
Eνώ για τους λάτρεις των selfie,
το realme
C67
δεν απογοητεύει, διαθέτοντας εμπρόσθια
κάμερα 8,0 megapixel,
αυτή η συσκευή εξασφαλίζει ότι οι selfies
σας θα είναι εκπληκτικές και σίγουρα
αποτελεί πολύ-εργαλείο για όσους
ασχολούνται ενεργά με τα social
media.

Το realme C67, είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αγαπημένο smartphone όσων λατρεύουν την τεχνολογία αλλά και όλων εμάς που θέλουμε με προσιτές τιμές να έχουμε τις καλύτερες τεχνολογικές υπηρεσίες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή