Top headphones για μουσικές on the go!

32


Κάποτε ήταν το αξεσουάρ-σήμα κατατεθέν των teenagers. Πλέον ουδείς διανοείται να βγει από το σπίτι χωρίς αυτά.

Τα ακουστικά αποτελούν βασικό στοιχείο της καθημερινότητάς μας, επιτρέποντάς μας να παραμείνουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να δώσουμε το «παρών» σε επαγγελματικές διασκέψεις και να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική ή podcasts. Εξαιρετικά ευέλικτα, είναι σε θέση να μας καλύψουν όπου κι αν είμαστε, ό,τι κι αν κάνουμε: στο αυτοκίνητο οδηγώντας, τα μέσα μεταφοράς, το σπίτι ή το γραφείο, πίνοντας τον καφέ μας ή χαζεύοντας στα μαγαζιά. Στην αγορά θα βρεις εκατοντάδες προτάσεις ακουστικών, όμως εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες και τις προτείνουμε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FreshnRebelCult

Με ξεκάθαρα retro vibes αλλά και τεχνολογίες αιχμής, τα Fresh ‘n Rebel Cult είναι μία πρόταση που ξεχωρίζει. Το εν λόγω σετ, βλέπεις, διαθέτει άνετα, μαλακά μαξιλαράκια από vegan δέρμα για άνετες εμπειρίες χρήσης. Την ίδια στιγμή η λεπτή στέκα εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή, ενώ τα πέντε διαθέσιμα χρώματα θα σου επιτρέψουν να τα ταιριάξεις στο στυλ σου! Προσφέρουν έως και 25 ώρες ασύρματης χρήσης, λειτουργούν με καλώδιο ήχου 3,5 χιλ. και Bluetooth, φορτίζουν μέσω USB Type-C και διαθέτουν ενσωματωμένα πλήκτρα ελέγχου για άνετο χειρισμό! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

EdifierTWS330 NB

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κομψά και συμπαγή, τα Edifier TWS330 NB είναι τα ακουστικά που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία χρήσης των φορητών σου συσκευών. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος, τη βολική θήκη μεταφοράς και φόρτισης αλλά και τη μεγάλη αυτονομία τους θα σε ακολουθήσουν όπου κι αν πας καλύπτοντάς σε, σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σου. Διαθέτουν προστασία από σταγόνες νερού και σκόνη βάσει IP54 και ενσωματώνουν τεχνολογία Active Noise Cancelling, εξουδετερώνοντας έτσι σε ικανοποιητικό βαθμό τους εξωτερικούς θορύβους. Το Ambient Sound θα σε κρατήσει σε επαφή με τον κόσμο γύρω σου, ενώ το AAC Audio Decoding θα σου χαρίσει υψηλής ποιότητας streaming.

EdifierX2

Το Edifier X2 είναι μία stylish και, παράλληλα, η πλέον value for money πρόταση που θα βρεις στην κατηγορία των truly wireless ακουστικών. Χάρη στην αδιάβροχη κατασκευή του (φέρει πιστοποίηση IP54) θα σε ακολουθήσει σε όλες τις καθημερινές σου περιπέτειες, ενώ οι 28 ώρες συνολικής του αυτονομίας θα διώξουν μια για πάντα τον… φόβο της άδειας μπαταρίας. Συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth 5.1 με όλες τις συμβατές σου συσκευές, ενώ χάρη στους δυναμικούς οδηγούς 13 χιλ. και τη βελτιστοποιημένη τεχνολογία ήχου που ενσωματώνουν θα τα χρησιμοποιείς άνετα ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα και εξωτερικούς χώρους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

JBLTune 230NC

Στα Tune 230NC αντικατοπτρίζεται πλήρως η μακροχρόνια παράδοση της JBL στον ήχο. Ένα truly wireless σετ, έρχεται με 40 ώρες συνολικής αυτονομίας έτσι ώστε να μην ξεμείνεις ποτέ, όπου κι αν βρίσκεσαι. Το Active Noise Cancelling κρατά μακριά τους εξωτερικούς θορύβους, ενώ το Smart Ambient θα σου επιτρέψει να ακούσεις τους συνομιλητές σου ακόμα κι όταν τα φοράς. Διαθέτουν προστασία από σταγόνες, βροχή και ιδρώτα βάσει πιστοποίησης IPX4, ενώ ο σχεδιασμός Stick Closed εκτός από τέλειο κράτημα εξαλείφει και τυχόν περισπασμούς. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την τεχνολογία της JBL, Pure Bass και έχεις το απόλυτο σετ ασύρματων ακουστικών.

SonyMDR-ZX110

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φθηνά και αξιόπιστα, τα MDR-ZX110 αποτελούν μία budget επιλογή χωρίς ρίσκο, κάτι λογικό αν αναλογιστείς ότι φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας του ονόματος της Sony. Ο κλειστός τους σχεδιασμός αγκαλιάζει το αφτί, παγιδεύοντας τον ήχο για τη δημιουργία επιβλητικών εμπειριών. Την ίδια στιγμή, οι ενοχλητικοί θόρυβοι μένουν εκτός με τη χρήση να μην προκαλεί εφίδρωση ή μούδιασμα. Συνδέονται πρακτικά με κάθε συσκευή μέσω θύρας 3,5 χιλ. (διαθέτουν επαρκώς μακρύ καλώδιο) ενώ ζυγίζουν τόσο λίγο που έπειτα από μερικά λεπτά θα… ξεχάσεις ότι τα φοράς!

MarshallMajorIV

Κλασική επιλογή για εκείνους που ξέρουν από ποιοτικό ήχο. Τα Major IV αποτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση του headset της Marshall και όπως μπορείς να φανταστείς, έρχονται με μια σειρά από βελτιώσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η αυτονομία τους ξεπερνά τις 80 ώρες (!), ενώ υποστηρίζουν και ασύρματη φόρτιση, αν δε σου βρίσκεται πρόχειρο καλώδιο USB Type-C. Θα τα συνδέσεις στις αγαπημένες σου συσκευές μέσω Bluetooth, αλλά και θύρας 3,5 χιλ. για έξτρα ευελιξία, τη στιγμή που τα μαλακά τους μαξιλαράκια εγγυώνται άνετη πολύωρη ακρόαση. Το χρυσού χρώματος πλήκτρο και το λογότυπο στην εξωτερική τους πλευρά είναι το κερασάκι στην τούρτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

LGToneFP8

Ένα θεσπέσιο από κάθε άποψη σετ ασύρματων in-ear ακουστικών, τα LG Tone FP8 προορίζονται για εκείνους που αναζητούν μία προσεγμένη πρόταση, ικανή να τους χαρίσει ποιοτικό ήχο. Η LG συνεργάστηκε με το εργαστήριο της POSTECH για την ανάπτυξη του σχεδιασμού Arc, χάρη στον οποίο τα ακουστικά είναι κατά 4,4 χιλ. μικρότερα από τα προηγούμενα μοντέλα, προσφέροντας ωστόσο καλύτερο κράτημα και σταθερότερη εφαρμογή. Με πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στη βροχή, είναι παντός καιρού για να μην τα βγάζεις ποτέ. Έρχονται με τεχνολογία HSP της Meridian και 3D Sound Stage, προσφέροντας ακόμα πιο ζωντανό ήχο που προέρχεται απ’ όλες τις κατευθύνσεις για εντυπωσιακότερες εμπειρίες.

Turbo-XCapsuleII

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν αναζητάς ένα οικονομικό σετ truly wireless ακουστικών, το Turbo-X Capsule II μόνο απαρατήρητο δεν περνά. Σχεδιασμένο ούτως ώστε να σου προσφέρει πραγματική ελευθερία κινήσεων, διαθέτουν Full Touch design για να τα χειρίζεσαι απλώς αγγίζοντάς τα. Προσφέρουν έως και τέσσερις ώρες αυτονομίας (χάρη στη θήκη μεταφοράς τους θα τα απολαμβάνεις έως και για 16 ώρες συνολικά), ενώ για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιείς μόνο το ένα. Απενεργοποιούνται αυτόματα, διαθέτουν SoC Bluetooth Dual Mode Audio RTL8763B από τη Realtek, ενώ είναι συμβατά και με Apple Siri.

XiaomiRedmiBuds 3

Οικονομικά και αξιόπιστα, τα Redmi Buds 3 της Xiaomi θα σε εντυπωσιάσουν με την ποιότητα του ήχου που προσφέρουν. Ένα truly wireless σετ με δυναμικούς οδηγούς 12 χιλ. για βαθύ μπάσο και καθαρά ψηλά, είναι ρυθμισμένο από το Xiaomi Sound Lab για ακόμα καλύτερη απόδοση. Διαθέτει διπλά μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας, τα οποία σε συνδυασμό με το σύστημα cVc Echo Cancelling & Noise Suppression της Qualcomm θα σου χαρίσουν καθαρές συνομιλίες. Η μπαταρία του μπορεί φτάνει σε διάρκεια τις 20 ώρες (μαζί με τη θήκη μεταφοράς), ενώ η πιστοποίηση IP54 εξασφαλίζει αντοχή σε πιτσιλιές και σκόνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

SonyWH-1000XM4



Τα WH-1000XM4 της Sony έρχονται να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την έτσι κι αλλιώς εκπληκτική πρόταση των προκατόχων τους, WH-1000XM3. Ξεχωρίζουν λόγω της προηγμένης τεχνολογίας εξουδετέρωσης θορύβου που διαθέτουν, χάρη στην οποία θα κρατήσουν μακριά οτιδήποτε… κάνει φασαρία στον περιβάλλοντα χώρο σου, δημιουργώντας ένα ήσυχο περιβάλλον. Έτσι, θα είσαι σε θέση να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, να πραγματοποιήσεις κλήσεις και να εργαστείς με απόλυτη συγκέντρωση, στο πλαίσιο μίας εμπειρίας προσαρμοσμένης στις προτιμήσεις, αλλά και τα αφτιά σου. Η μπαταρία τους αντέχει περί τις 30 ώρες ενώ με μόλις 10 λεπτά φόρτισης θα εξασφαλίσεις πέντε ώρες χρήσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή