Turbocharged, ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο racing game

5


Η Milestone ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, το νέο racing game που περιλαμβάνει αγώνες με 130+ αυτοκινητάκια της γνωστής εταιρείας τόσο σε πραγματικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όσο και σε κήπους, τραπέζια, πίστες κλπ.

Στο Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged θα βρούμε όλα όσα γνωρίζουμε από το πρώτο παιχνίδι, αλλά έχουν προστεθεί στα διαθέσιμα οχήματα μοτοσυκλέτες και ATVs, ενώ όλα τα οχήματα χωρίζονται πλέον σε έξι διαφορετικές κλάσεις (Rocket, Balanced, Swift, Drifter, Off-Road, Heavy-Duty). Κάθε κλάση υποδηλώνει πως το συγκεκριμένο όχημα υπερέχει σε κάποιους τομείς και υστερεί σε άλλους.

Στον τομέα του gameplay, η εταιρεία αναφέρει πως το boost θα σου επιτρέπει είτε να πηδάς για να ανακαλύπτεις παρακάμψεις ή να προσπερνάς τους αντιπάλους σου, είτε να σέρνεσαι με δύναμη για να αποφύγεις εμπόδια ή να συγκρουστείς με προπορευόμενα οχήματα για να τα βγάλεις από τον δρόμο. Επίσης, έχει προστεθεί νέο campaign με πιο πλούσια ιστορία και το περιβάλλον της πίστας θα έχει επιπτώσεις στην εμφάνιση και τα ελαστικά του οχήματος.

Το Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωρίου 2023 για Windows PC (Steam, Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή