Valhalla, έρχεται την επόμενη εβδομάδα το δωρεάν DLC!

12


Μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους της σειράς God of War στα The Game Awards 2023, καθώς οι Sony και Santa Monica ανακοίνωσαν επίσημα το God of War Ragnarok: Valhalla, ένα DLC που θα προσθέσει μια ολοκαίνουργια περιπέτεια για τον Kratos και μάλιστα εντελώς δωρεάν για όσους έχουν αγορασμένο το παιχνίδι.

Το God of War Ragnarok: Valhalla μεταφέρει την υπόθεση μετά τα γεγονότα του βασικού campaign του παιχνιδιού και οι gamers θα βυθιστούν σε μια roguelike εμπειρία μάχης. Σε περίπτωση που ο Kratos νικηθεί θα επιστρέφει στη ζωή έξω από τις πύλες της Valhalla και θα επιχειρεί ξανά να βγάλει την αποστολή. Ξεκινάς χωρίς πανοπλία και εξοπλισμό και σε κάθε απόπειρα κερδίζεις εμπειρία και powerups που παραμένουν (ορισμένα) διαθέσιμα για τις επόμενες απόπειρες προκειμένου να διευκολύνεται η κατάσταση.

Η ομάδα εδώ στη Santa Monica Studio αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση για κάτι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ιστορία του God of War. Το Valhalla απογειώνει την εμπειρία μάχης που απολαύσαμε στο Rangarok εμπλουτίζοντας την με νέα στοιχεία εμπνευσμένα από τα roguelike games.

Ο Kratos θα έχει πρόσβαση σε όλα τα όπλα και τα πλήρως αναβαθμισμένα skills τους κατά διαστήματα, αλλά θα πρέπει να ξεκινά (σχεδόν) από την αρχή σε κάθε απόπειρα του. Καθώς ξεπερνά τις δοκιμασίες της Valhalla και εξερευνά τα βάθη της, θα πρέπει να αποφασίσει ποιες ικανότητες και ποια όπλα θα αναβαθμιστούν κλπ. Κάθε απόπειρα εξελίσσεται διαφορετικά από την προηγούμενη με βάση τα προνόμια που επιλέγεις, γι΄ αυτό απαιτείται στρατηγική σκέψη.

Η Santa Monica Studio προειδοποιεί, πάντως, όσους δεν έχουν ολοκληρώσει το God of War Ragnarok να τελειώσουν πρώτα το βασικό campaign και έπειτα να πιάσουν το Valhalla για να μην τους χαλάσει την ιστορία.

Το God of War Ragnarok: Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου 2023 για το PlayStation 5 και όπως είπαμε θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους κατόχους του παιχνιδιού.



Πηγή