Vanguard, το story trailer μας συστήνει τους βασικούς χαρακτήρες

12


Πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Vanguard, επομένως, το story trailer έρχεται επάνω στην ώρα για να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το single-player campaign του παιχνιδιού.

Το trailer ξεκινά με μια ναυμαχία και στη συνέχεια μεταφέρεται σε ένα πιο αστικό περιβάλλον, ενώ μας συστήνει τους βασικούς χαρακτήρες της υπόθεσης του. Ο Arthur Kingsley ηγείται της ομάδας και έχει στο πλευρό του τον ειδικό στις κατεδαφίσεις Lucas, τον πιλότο Wade και τη Ρωσίδα ελεύθερη σκοπεύτρια Helena. Στην αντίπερα όχθη γνωρίζουμε τον Freisinger, ο οποίος στις τελευταίες ημέρες του Χίτλερ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Για ακόμα μία φορά παρατηρούμε πως η ιστορία απλώνεται σε όλα τα μέτωπα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, από τα παγωμένα δάση της Ρωσίας και τις ερήμους της Βόρειας Αφρικής έως τους δρόμους του Βερολίνου και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021 σε PS4, PS5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή