War for Cybertron – Kingdom, το trailer για το κλείσιμο της τριλογίας

13


Προ των πυλών βρίσκεται η κυκλοφορία της τριλογίας του Netflix, Transformers: War for Cybertron. Σε έναν εμφύλιο πόλεμο, γεμάτο δράση και αβεβαιότητες, το τρίτο κεφάλαιο Transformers: War for Cybertron – Kingdom επιτρέπει στους θαυμαστές να παρακολουθήσουν την επική τελική μάχη μεταξύ των Autobots και Decepticons.

Ένα νέο trailer για το Transformers: War for Cybertron – Kingdom κυκλοφόρησε, υποσχόμενο την πιο έντονη σειρά της τριλογίας μέχρι σήμερα. Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί επίσημα στις 29 Ιουλίου 2021.

Το trailer ξεκινά με τον κουρασμένο Optimus Prime να του λένε ότι πρέπει να επιστρέψει στη μάχη για να εξολοθρεύσει τους Decepticons μια και καλή. Για να γίνει αυτό, ο Prime και τα Autobots του ταξιδεύουν σε έναν νέο πλανήτη σαν τη Γη, αναζητώντας τον All Spark. Η φωνή του Megatron ανέρχεται, «failure is quite impossible». Προς έκπληξη των Autobots, οι δεινόσαυροι και τα πλάσματα στον πλανήτη είναι στην πραγματικότητα Predacons – μια παραπλανητική και αμυντική ομάδα transformers που απειλεί τα πάντα. Οι Predacons κατέχουν το Golden Disk που έχει μια αρχαία προσωπική σύνδεση με τον Megatron. Με σχεδόν ίσους όρους ανταγωνισμού, όποιος αποκτήσει τον έλεγχο του AllSpark θα έχει το κλειδί της επιτυχίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή